Langattoman Xbox One -ohjaimen mukauttaminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla

Yleiskuvaus

Tarkan pelielämyksen varmistamiseksi voit mukauttaa langattoman Xbox One -ohjaimen konsolin Xbox-lisävarusteet-sovelluksella. Jos haluat esimerkiksi muuttaa oikean liipaisimen vasemmaksi liipaisimeksi, voit vaihtaa liipaisimet keskenään. Jos haluat käyttää B-painiketta oikeana bumper-painikkeena, voit tehdä myös sen. Tällä sivulla on kuvattu jotkin sovelluksen ainutlaatuisista ominaisuuksista.

Jos haluat mukauttaa langattoman Xbox Elite -ohjaimen, perehdy ohjeaiheeseen Langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten määrittäminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.

Huomautus Normaalin ohjaimen asetuksia ei voi määrittää Xbox-lisävarusteet-sovelluksen Windows 10 -versiolla.

Alla olevassa taulukossa esitetään, miten Xbox-lisävarusteet-sovelluksen käyttö eroaa sen mukaan, käytetäänkö sitä langattoman Xbox One -ohjaimen vai langattoman Xbox Elite -ohjaimen kanssa.

Langaton Xbox Elite -ohjain Langaton Xbox One -ohjain
Langaton Xbox Elite -ohjain Langaton Xbox One -ohjain
Normaali langaton Xbox One -ohjain
Normaali langaton Xbox One -ohjain
Painikemääritys Elite Xbox One ja normaali Xbox One
Ohjaimen painikkeiden uudelleenmääritys
Saman painikkeen uudelleenmääritys useamman kerran

Paddle-painikkeiden määrittäminen painikkeisiin

Ohjainten vaihtaminen
Liipaisimien vaihtaminen
Sauvojen Y-akseleiden kääntäminen
Painikemäärityksen tuki Windows 10 -tietokoneissa Kaikki ominaisuudet
Laitteistoasetukset
Sauvan herkkyyden säätäminen

Liipaisimen herkkyyden säätäminen

Värinämoottoreiden säätäminen

Xbox-painikkeen kirkkauden säätäminen

Määritysten hallinta
Määritysten enimmäismäärä käyttäjää kohti** 256 1
Ohjaimeen tallennetut määritykset*** 2
Määritysten synkronointi pilveen***

Määritysten mukautetut nimet

Ensimmäisen osapuolen julkaisijoiden esimääritykset

Tilanne marraskuussa 2015:
*Elite: täysin määritettävissä; normaali: vain painikeparien vaihtaminen
**Normaali: yksi käyttäjää ja konsolia kohti
*** Normaali: ei sovellettavissa, tallennettu konsoliin

Tällä sivulla

Sovelluksen hankkiminen

Xbox-lisävarusteet-sovellus on asennettu valmiiksi sekä Xbox One S -konsoliin että alkuperäiseen Xbox One -konsoliin. Valitse Omat pelit ja sovellukset ja hae Xbox-lisävarusteet.

Kun olet avannut Xbox-lisävarusteet-sovelluksen, perehdy alla olevaan Ohjaimen asetusten määrittäminen -kohtaan.

Huomautus Normaalin ohjaimen asetuksia ei voi määrittää Xbox-lisävarusteet-sovelluksen Windows 10 -versiolla.

Ohjaimen asetusten määrittäminen

Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen asentamisen ja avaamisen jälkeen näet ohjaimen ja sen asetusten määrittämiseen tarkoitetun valikkovaihtoehdon. Aloita valitsemalla Configure.

Määritysvalikossa voit
  1. valita analogisten painikkeiden pikavaihtoasetukset, jotta voit esimerkiksi vaihtaa sauvoja tai liipaisimia tai kääntää sauvojen akselin
  2. määrittää muut kuin analogiset painikkeet valitsemalla Painikemääritys.

Painikemääritys

Voit vaihtaa painikkeita kahdella tavalla. Voit valita vaihdettavan painikkeen avattavasta valikosta ja sitten valita vastaavan painikkeen, johon haluat määrittää sen, tai voit pitää vaihdettavaa painiketta painettuna ja sitten painaa painiketta, jonka haluat sen olevan.

Kokoonpano näkyy aina ohjaimen kuvassa. Jos vaihdat useita painikkeita, näet uuden kokoonpanon kerrallaan. Jos ohjainta ei ole vielä mukautettu ja käytät oletusasetuksia, et näe mitään muutoksia täällä.

Huomautuksia

• Jos olet liittänyt useamman kuin yhden ohjaimen, näet kaikki ohjaimet, kun avaat Xbox-lisävarusteet-sovelluksen. Panoroi vasemmalta oikealle ja valitse mukautettava ohjain. Jos konsoliin on kirjautunut useita käyttäjiä, määritetyt profiilit näkyvät ohjaimen yläpuolella.
  • Xbox One S -konsolin tai alkuperäisen Xbox One -konsolin asianmukaisen toiminnan varmistamiseksi ohjaimelle on aina määritettävä A- ja B-painikkeet. Voit mukauttaa ohjaimen millä tahansa muulla tavalla.

Ohjaimen kokoonpanon oletusasetusten palauttaminen

Voit palauttaa ohjaimen kokoonpanon asetukset seuraavasti:

1. Avaa sovellus ja valitse Configure.
  2. Valitse Button mapping.
  3. Valitse Restore defaults. Ohjaimen alkuperäiset oletusasetukset palautetaan.