Langattoman Xbox One -ohjaimen mukauttaminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla

Jos haluat mukauttaa langattoman Xbox Elite -ohjaimen, perehdy ohjeaiheeseen Langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten määrittäminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.

Huomautus Normaalin ohjaimen asetuksia ei voi määrittää Xbox-lisävarusteet-sovelluksen Windows 10 -versiolla.

Sovelluksen hankkiminen

Xbox-lisävarusteet-sovellus on asennettu valmiiksi sekä Xbox One S -konsoliin että alkuperäiseen Xbox One -konsoliin. Valitse Omat pelit ja sovellukset ja hae Xbox-lisävarusteet.

Huomautus Normaalin ohjaimen asetuksia ei voi määrittää Xbox-lisävarusteet-sovelluksen Windows 10 -versiolla.

Ohjaimen asetusten määrittäminen

Kun avaat Xbox-lisävarusteet-sovelluksen, näet ohjaimesi ja painikkeen, jolla voit asettaa sen määritykset. Aloita valitsemalla Configure.

Painikemääritys

Voit vaihtaa painikkeita kahdella tavalla. Voit valita vaihdettavan painikkeen avattavasta valikosta ja sitten valita vastaavan painikkeen, johon haluat määrittää sen, tai voit pitää vaihdettavaa painiketta painettuna ja sitten painaa painiketta, jonka haluat sen olevan.

Kokoonpano näkyy aina ohjaimen kuvassa. Jos vaihdat useita painikkeita, näet uuden kokoonpanon kerrallaan. Jos ohjainta ei ole vielä mukautettu ja käytät oletusasetuksia, et näe mitään muutoksia täällä.

Jos olet liittänyt useamman kuin yhden Xbox-ohjaimen, näet kaikki ohjaimet, kun avaat Xbox-lisävarusteet-sovelluksen. Siirry vasemmalta oikealle ja valitse mukautettava ohjain. Jos konsoliin on kirjautunut useita käyttäjiä, määritetyt profiilit näkyvät ohjaimen yläpuolella.

Pidä aina ohjaimet määritettyinä A- ja B-painikkeille tai muuten et voi käyttää Xboxiasi. Voit mukauttaa ohjaimen millä tahansa muulla tavalla.

Ohjaimen oletusasetusten palauttaminen

1. Valitse ohjain sovelluksessa ja sitten Määritä.
  2. Valitse Restore defaults. Ohjaimen alkuperäiset oletusasetukset palautetaan.