Xbox One -laitteiden ja -lisävarusteiden asetukset

Xbox Onen avulla voit katsoa ja määrittää tiettyyn laitteeseen, kuten ohjaimeen tai kuulokemikrofoniin, yhdistetyn henkilön.

Kuulokemikrofonin tai ohjaimen yhdistäminen tiettyyn henkilöön

Voit yhdistää laitteen tiettyyn henkilöön seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Vieritä Asetukset-kohtaan ja valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Kinect ja laitteet -kohdassa Laitteet ja lisävarusteet.
  4. Valitse laite, jonka haluat yhdistää tiettyyn henkilöön, ja paina A-painiketta .
  5. Valitse Määritä jollekin, etsi sisäänkirjautunut profiili, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Valitse tämä henkilö.