Langattoman Xbox Elite -ohjaimen yhteensopivuus

Xbox One ‑konsolit ja ‑lisävarusteet

Langaton Xbox Elite -ohjain on yhteensopiva kaikkien Xbox One ‑konsoleiden kanssa. Kaikki Xbox One ‑lisävarusteet ovat yhteensopivia langattoman Xbox Elite -ohjaimen kanssa, kuulokemikrofonit, Pelaa & Lataa ‑sarjat ja Chatpad-mininäppäimistöt mukaan lukien.

Windows 7 ja uudemmat versiot

Langaton Xbox Elite -ohjain on yhteensopiva myös Windows 7:ään tai sitä uudempiin versioihin perustuvien tietokoneiden kanssa. Voit liittää ohjaimen tietokoneeseen toimitukseen sisältyvällä USB-kaapelilla tai Windowsin langattomalla Xbox-sovittimella (vain Windows 10).

Huomautus Ohjaimen yksilölliseen määrittämiseen tarkoitettu Xbox-lisävarusteet-sovellus on saatavilla vain Windows 10:een. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten määrittäminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.