Langattoman Xbox Elite -ohjaimen osat

Ostitpa Elite-ohjaimen yksinään tai osana Elite-konsolipakettia, sen mukana toimitetaan seuraavat tarvikkeet:

• kolme sarjaa irrotettavia ohjainsauvoja: vakio, pitkä ja kupera
  • kaksi erilaista irrotettavaa suuntaohjainta: levy- ja plus-pohjainen
  • neljä irrotettavaa paddle-painiketta
  • Elite-ohjaimen USB-punoskaapeli
  • kantolaukku
  • kaksi AA-alkaliparistoa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Langattoman Xbox Elite -ohjaimen osat" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?