Kaikki, mitä langattomasta Xbox Elite -ohjaimesta pitää tietää

Tällä sivulla

Tutustu langattomaan Elite-ohjaimeen

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen ominaisuudet
Ota selvää, mitä huippuluokan langattoman Xbox Elite -ohjaimen ominaisuuksista pitää tietää.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen osat
Hae langattoman Xbox Elite -ohjaimen paketissa olevat kaikki osat sisältävä luettelo.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen yhteensopivuus
Perehdy langattoman Elite-ohjaimen yhteensopivuuteen konsoleiden, lisävarusteiden ja käyttöjärjestelmien kanssa.

Elite-ohjaimen käyttöönotto ja käyttö

Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen konsoliin
Langattoman ohjaimen yhdistäminen Xbox One -konsoliisi käy hetkessä. Lue kaikki tiedot.

Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen tietokoneeseen
Langattomalla Xbox One -ohjaimella voi pelata Xbox-pelejä tietokoneella, kun se liitetään micro-USB-kaapelilla. Lisätietoja.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen hankkiminen
Ota selvää, miten voit hankkia Xbox Elite -ohjaimen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen Xbox One ‑konsolissa ja Windows 10:ssä.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten määrittäminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla
Ota selvää, miten voit määrittää langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetukset Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen irrotettavien osien vaihtaminen
Ota selvää, miten voit vaihtaa langattoman Xbox Elite -ohjaimen irrotettavat osat ja nauttia huippuluokan pelielämyksestä.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen paddle-painikkeiden lukitseminen
Jos sinun on pidettävä pelissä tauko ja laskettava langaton Xbox Elite -ohjain alas, voit lukita paddle-painikkeet. Lue ohjeet.

Langattoman Elite-ohjaimen vianmääritys

Langaton Xbox One -ohjain katkaisee yhteyden tai ei voi muodostaa yhteyttä
Etsi ratkaisuja, jos et voi synkronoida Xbox One -ohjainta konsoliin tai et pysty ylläpitämään yhteyttä konsolin ja Xbox Onen välillä.

Xbox One -ohjaimen päivitysongelmien vianmääritys
Lue tietoja siitä, miten voit suorittaa Xbox One -ohjaimen ja Xbox One -stereokuulokemikrofonin ongelmien vianmäärityksen.

Langaton Xbox One -ohjain ei käynnisty
Suorita langattoman Xbox One -ohjaimen vianmääritys, jos se ei käynnisty.

Langaton Xbox One -ohjain sammuu
Hae vianmääritysohjeita langattoman Xbox One -ohjaimen sammuessa.

Xbox One -ohjainten painikkeiden vianmääritys
Pyydä apua Xbox Onen tai langattoman Xbox Elite -ohjaimen painikkeisiin ja irrotettaviin osiin liittyviin ongelmiin.

Langattoman Xbox Elite Wireless ‑ohjaimen liipaisimien vianmääritys
Ota selvää, miten voit suorittaa langattoman Xbox Elite -ohjaimen liipaisimien vianmäärityksen ja mukauttaa niitä pelielämyksen parantamiseksi.

Langattoman Elite-ohjaimen tai sen osien vaihtaminen

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen huollattaminen
Pyydä apua langattoman Xbox Elite -ohjaimen irrotettavien osien tai koko ohjaimen vaihtamiseen.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Kaikki, mitä langattomasta Xbox Elite -ohjaimesta pitää tietää" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?