Xbox One -ohjaimen paristojen varaustason tarkistaminen

Varaustason ilmaisimen paikallistaminen

Voit tarkistaa Xbox One -ohjaimen varaustason milloin tahansa. Varaustason ilmaisin on Xbox One -konsolin kaikissa näytöissä oikeassa yläkulmassa.

Huomautus Jos sinulla on useita ohjaimia, varaustason ilmaisin näyttää vain sen ohjaimen tilan, jonka Xbox-painiketta painoit.

Varaustason ilmaisimen lukeminen

Alkaliparistot tai ladattavat akut

Käytitpä alkaliparistoja tai ladattavia akkuja (myös Xbox One Pelaa & Lataa -sarjaan kuuluvaa ladattavaa akkua), varaustason ilmaisin näyttää, kuinka paljon virtaa paristoissa tai akuissa on jäljellä. Jos paristojen tai akkujen varaus on vähissä ja ne on vaihdettava tai ladattava, näytössä oleva kuvake on punainen.

Huomautus Varauksen tarkkuus voi vaihdella paristojen tai akkujen tyypin ja merkin mukaan.

Lataaminen

Jos lataat ladattavaa Xbox One -akkua, varaustason ilmaisin animoidaan sen merkiksi, että ohjaimen akkua ladataan.

Langallinen yhteys

Kun liität ohjaimen USB-kaapelilla konsoliin, varaustason ilmaisimessa näkyy pistoke akun päällä.