Langattoman Xbox Elite -ohjaimen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen hankkiminen

Jos haluat määrittää langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetukset yksilöllisesti, sinun on hankittava Xbox-lisävarusteet-sovellus.

Xbox-lisävarusteet-sovelluksen hankkiminen Xbox One ‑konsolissa

Xbox-lisävarusteet‑sovelluksen avulla voit mukauttaa langattoman Xbox Elite -ohjaimen Xbox One -konsolilla. Xbox-lisävarusteet-sovellus asennettiin automaattisesti marraskuun 2015 konsolipäivityksen yhteydessä. Voit avata sovelluksen valitsemalla Omat pelit ja sovellukset ja hakemalla Xbox-lisävarusteet-sovelluksen.

Xbox-lisävarusteet-sovelluksen hankkiminen Windows 10:ssä

Jos haluat mukauttaa langatonta Xbox Elite -ohjainta Windows 10 ‑tietokoneessa, sinun on hankittava Xbox-lisävarusteet-sovellus. Voit hankkia ilmaisen sovelluksen siirtymällä Windows-kauppaan ja hakemalla Xbox-lisävarusteet-sovelluksen.

Huomautus Xbox-lisävarusteet-sovellus ei ole saatavilla Windowsin aikaisempiin versioihin.

Jos tarvitset sovelluksen käyttöön tai ohjaimen mukauttamiseen liittyvää apua, perehdy ohjeaiheeseen Langattoman Xbox Elite -ohjaimen asetusten määrittäminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.