Langattoman Xbox Elite -ohjaimen paddle-painikkeiden lukitseminen

Elite-ohjaimen paddle-painikkeiden lukitseminen

Katso video ”Elite-ohjaimen paddle-painikkeiden lukitseminen”. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Jos lasket ohjaimen alas, haluat ehkä lukita paddle-painikkeet, jotta et vahingossa paina niitä. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin kaksoisnapauttaa vihreää langattoman pariliitoksen painiketta. Ohjaimen moottorit värähtävät muutaman kerran valintasi vahvistamiseksi. Voit poistaa paddle-painikkeiden lukituksen kaksoisnapauttamalla langattoman pariliitoksen painiketta uudelleen. Ohjain värähtää kerran valintasi vahvistamiseksi.

Huomautus Paddle-painikkeiden lukitsemisella ei ole vaikutusta muihin painikkeisiin.