Langattoman Xbox Elite -ohjaimen irrotettavien osien vaihtaminen

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen irrotettavat osat ovat vasen ja oikea ohjainsauva, suuntaohjain ja ohjaimen takana olevat neljä paddle-painiketta. Jokainen irrotettava osa on valmistettu lujasta ja kestävästä teräksestä, ja osat ovat magneettisia, jotta ne sopivat ohjaimessa oikeisiin paikkoihin.

Tärkeää

• Yksi paddle-painikkeiden mahtavista ominaisuuksista on se, että voit valita tilanteen mukaan, haluatko käyttää niitä kaikkia, joitakin niistä tai ei yhtäkään.
  • Yritä säilyttää käyttämättömiä irrotettavia osia kotelossa tai jossakin muussa turvallisessa paikassa, jotta ne eivät pääse katoamaan.
  • Älä käytä muita kuin langattoman Xbox Elite -ohjaimen mukana toimitettuja tai valtuutetulta kolmannen osapuolen kumppanilta hankittuja irrotettavia osia. Itse tehtyjä tai lisensoimattomia osia ei ole tarkoitettu käytettäviksi ohjaimen kanssa, ja ne voivat vahingoittaa sitä.