Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One S -konsolin kanssa

Tällä sivulla

Yleiskuvaus: Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One S -konsolin kanssa

Tarvitset Xbox Kinect -sovittimen, jos haluat käyttää nykyisen Xbox One -konsolisi Kinect-sensoria uuden Xbox One S -konsolin kanssa. Tämän sovittimen avulla voit yhdistää Xbox One -konsolisi Kinect-sensorin Xbox One S -konsoliin.

Huomautus Xbox 360 Kinect -sensori ei ole yhteensopiva Xbox Onen kanssa.

Video: Xbox One S:n Kinect-sovitin

Katso video Xbox One S:n Kinect-sovitin. Huomautus Tämä video on saatavilla vain englanniksi.

Kinect-sovittimen hankkiminen

Xbox One S Kinect -sovitin on saatavilla Microsoft Storesta tai muilta sitä myyviltä jälleenmyyjiltä.

Tarjous niille henkilöille, joilla Kinect Sensorin päivittäminen Xbox Onesta on päättynyt maaliskuussa 2017.

Kinect-sensorin ottaminen käyttöön Xbox One S -konsolin kanssa

Vaihe 1: Ota sovitin käyttöön

1. Liitä seinäpistoke virtalähteeseen.
  2. Liitä virtalähteen pyöreä liitin Kinect-keskukseen.
  3. Liitä Kinect-sensorin kaapeli Kinect-keskukseen.
  4. Liitä toimitukseen sisältyvä USB-kaapeli Kinect-keskukseen. Olet nyt valmis liittämään sovittimen konsoliin.

Vaihe 2: Liitä sovitin Xbox One S -konsoliin

1. Liitä USB 3.0 -kaapeli konsolin takana olevaan vasempaan USB-porttiin, jossa lukee ”Kinect”. Kinect-sensori on nyt valmiina otettavaksi käyttöön konsolissa.
  2. Varmista, että Kinect-sensori ja Kinect-sovitin eivät ole suoraan konsolin päällä.
  3. Vieritä konsolissa vasemmalle oppaaseen ja valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset ja vieritä alas Kinect ja laitteet -kohtaan.
  5. Valitse Kinect ja ota sensori käyttöön noudattamalla ohjeita.
Kinectin käyttöönottoa esittävä kaavio, jossa Kinect-sovitin on Xbox One S:n päällä

Kinect-sovittimen vianmääritys

Jos Kinect-sensori ei vastaa tai se sammuu, kun yrität käyttää Kinect-sovitinta, siihen voi olla useita syitä. Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla näitä ratkaisuja:

• Varmista konsolin asetuksissa, että Kinect-sensorin virta on kytketty. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Kinect.
  • Katkaise ja kytke konsolin virta. Joskus sensorin ja konsolin välinen yhteys on palautettava. Voit tehdä tämän käynnistämällä konsolin uudelleen painamalla konsolin virtapainiketta 5 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Irrota virtajohto konsolista ja odota minuutti, ennen kuin liität virtajohdon takaisin ja käynnistät konsolin uudelleen.
  • Tarkista sensorin ja sovittimen liitännät ja varmista, että jokainen liitin on liitetty kunnolla.
  • Varmista, että Kinect-sensoria ja sovitinta ei ole asetettu suoraan konsolin päälle.
  • Sovittimen on saatava virtaa, jotta se pystyy siirtämään Kinectin tiedot konsoliin. Tarkista sovittimen virtalähde ja varmista, että merkkivalo palaa. Jos virtaongelmia ilmenee myös virtalähteen tarkistamisen jälkeen, palauta Kinect-sovittimen virtalähde irrottamalla se pistorasiasta 10 sekunnin ajaksi ja liittämällä se takaisin pistorasiaan.
    • Jos Kinect-sovittimen virran merkkivalo ei pala, virtalähde ei saa virtaa. Kokeile toista pistorasiaa tai vaihda sovitin, jos toisen pistorasian kokeileminen ei auta.
    • Jos virtalähteen merkkivalo palaa oranssina, se tarkoittaa, että sovitin on valmiustilassa ja odottaa konsolin vastausta. Katkaise ja kytke konsolin virta uudelleen.
    • Jos virtalähteen merkkivalo palaa valkoisena, se tarkoittaa, että sovitin saa virtaa ja sensori on käytössä. Konsolin virran katkaisemisen ja kytkemisen pitäisi ratkaista myös ongelma, jossa virtaa saava sensori ei vastaa.