Xbox Onen Kinect-sensori valitsee pelaajaksi elottoman esineen

Kun Xbox Onen Kinect-sensori suorittaa tarkistuksen ensimmäisen kerran, se saattaa tulkita näkökentässään olevan huonekalun, valaisimen tai muun huomiota herättävän esineen pelaajaksi. Esikatseluikkunassa näkyy pelaajatunnuksella merkityn henkilön sijaan esine, jonka vieressä on pelaajatunnus.

Ratkaisu

Jos Kinect-sensori valitsee pelaajaksi elottoman esineen, sinun kannattaa poistaa esine sensorin näkökentästä (jos se on käytännöllistä) tai kalibroida Kinect-sensori uudelleen.

Voit kalibroida sensorin uudelleen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Vieritä alas Asetukset-kohtaan ja valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Kinect ja laitteet -kohdasta Kinect.
  4. Valitse Siirsin Kinect-sensoriani tai Minulla on vaikeuksia Kinectin kanssa.
  5. Suorita Kinect-sensorin asetusten määritys loppuun.