Xbox One S -konsoli tai alkuperäinen Xbox One -konsoli ei tunnista Kinect-sensoria

Olet liittänyt Kinect-sensorin Xbox One -konsoliin Kinect-kaapelilla, ja sensorin virran merkkivalo palaa. Sensori ei kuitenkaan toimi. Kun tarkistat Kinect ja laitteet -kohdan Kinect-näytön, siinä sanotaan, että sensoria ei ole liitetty. Tämä tarkoittaa, että vaikka sensoriin on kytketty virta, konsoli ei tunnista sitä.

Huomautus Jos näet Kinectiä ei ole kytketty -sanoman eikä sensorin virran merkkivalo pala, on ilmennyt sensorin käynnistymiseen liittyvä ongelma. Ongelman vianmääritykseen liittyvää apua saat ohjeaiheesta Xbox Onen Kinect-sensori ei käynnisty.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Varmista, että Kinect-sensori on liitetty kaapelilla kunnolla Xbox One -konsoliin

1. Irrota Kinect-sensori ja liitä se takaisin.
    • Jos sinulla on Xbox One S
      1. Irrota Kinect-sovittimen kaapeli konsolin takaosassa olevasta USB-portista.
  1. Varmista, että Kinect-kaapeli on liitetty kunnolla Kinect-sovittimeen ja että sovittimen virtajohto on kytketty.
  2. Liitä Kinect-sovittimen USB-kaapeli ensimmäiseen USB-porttiin (joka on HDMI-porttien vieressä).

Huomautus Kinect tunnistetaan vain silloin, jos se liitetään konsolin takaosassa olevaan ensimmäiseen USB-porttiin. Konsolin muut USB-portit eivät tue Kinectiä.

Varmista myös, että Kinect-sensori ja Kinect-sovitin eivät ole suoraan konsolin päällä.

• Jos sinulla on alkuperäinen Xbox One
    1. Irrota kaapeli konsolin takaosassa olevasta Kinect-sensorin liitännästä.
  1. Liitä kaapeli takaisin Kinect-sensorin liitäntään.
  1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet -kohdasta Kinect.
  5. Odota, että sensori tunnistetaan. Tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.

Ratkaisu 2: Varmista, että Kinect-sensori on otettu Kinectin asetuksissa käyttöön

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet -kohdasta Kinect.
  5. Varmista, että Kinect päällä-asetus on valittuna.

Ratkaisu 3: Palauta Kinect-sensorin ja Xbox One -konsolin välinen yhteys

1. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan.
  2. Irrota konsolin virtajohto.
  3. Irrota Kinect-sensori Xbox One -konsolista.
  4. Liitä virtajohto takaisin pistorasiaan.
  5. Käynnistä Xbox One painamalla konsolin Xbox-painiketta .
  6. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  7. Valitse Asetukset.
  8. Valitse Kaikki asetukset.
  9. Valitse Kinect ja laitteet -kohdasta Kinect.
  10. Liitä Kinect-sensori konsolin takaosaan ja odota, että se tunnistetaan. Tämä voi kestää jopa 2 minuuttia.

Huomautus Jos sensori on päivitettävä, näytössä ilmoitetaan, että päivitys on käynnissä.

Jos edelliset ratkaisut eivät korjanneet ongelmaa, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.