Xbox Onen Kinect-sensori ei käynnisty

Yleiskuvaus

Jos sinulla on Xbox Onen Kinect-sensoriin liittyviä ongelmia, varmista, että sensorin virta on kytketty. Sensorin etuosassa oleva Xbox-logo palaa, kun sensorin virta on kytketty.

Jos sensorin edessä oleva Xbox-logo ei pala tai se palaa, mutta konsoli ilmoittaa, että sensori on irrotettu, toimi tällä sivulla olevien vianmääritysohjeiden mukaan.

Huomautuksia

Ratkaisut

Kinect-sensori on irrotettu

Jos Xbox One -konsoli ei tunnista Kinect-sensoria, Kinectin asetuksissa ei ole videota ja oppaan Asetukset-valikossa ei ole Käytä Kinect-mikrofonia keskusteluun -vaihtoehtoa.

Xbox-oppaan Asetukset-näyttö, jossa Käytä Kinect-mikrofonia keskusteluun -vaihtoehto on otettu käyttöön

Jos näin käy, kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Varmista, että Kinect-kaapelin päässä oleva liitin on liitetty kunnolla konsolin takaosassa olevaan Kinect-liitäntään.
  • Jos liitin on liitetty kunnolla, irrota se, odota 10 sekuntia ja liitä se sitten uudelleen.
  • Jos ongelma ei poistu, käynnistä konsoli uudelleen.

Kinect-sensori on poistettu Settings (Asetukset) -valikossa käytöstä

Varmista, että sensorin virta on kytketty:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.
  6. Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.

Palauta Kinect-sensorin yhteys

Voit palauttaa Kinect-sensorin yhteyden seuraavasti:

1. Katkaise Xbox One -konsolin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota konsolin virtajohto.
  3. Irrota Kinect-sensori konsolista.
  4. Liitä virtajohto takaisin pistorasiaan.
  5. Kytke virta painamalla konsolin Xbox-painiketta.
  6. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  7. Valitse Asetukset.
  8. Valitse Kaikki asetukset.
  9. Valitse Kinect ja laitteet.
  10. Valitse Kinect.
  11. Liitä Kinect-sensori konsolin takaosaan ja odota 5 sekuntia, jotta konsoli tunnistaa sen.

Huomautus Jos sensori on päivitettävä, näytössä ilmoitetaan, että päivitys on käynnissä.

Kinect-sensorin päivittäminen

Jos et ole hiljattain muodostanut yhteyttä Xbox Liveen, Xbox One -konsoli on ehkä päivitettävä. Voit päivittää konsolin muodostamalla yhteyden Xbox Liveen langallisella tai langattomalla yhteydellä.

Kun konsoli on yhdistetty Xbox Liveen, saatavilla olevat päivitykset asennetaan automaattisesti. Kun päivitykset on asennettu, testaa Kinect-sensoria ja suorita nämä toimet tarvittaessa uudelleen.

Jos Kinect-sensori ei ollut liitettynä konsolia päivitettäessä, päivitä konsoli toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.
  6. Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.
  7. Huomautus Jos sensori on päivitettävä, tässä näytössä ilmoitetaan, että noin kaksi minuuttia kestävä päivitys on käynnissä. Jos näytössä ei ilmoiteta, että päivitys on käynnissä, sensori on ajan tasalla.

Tee korjauspyyntö, jos nämä ratkaisut eivät korjaa ongelmaa.

Jos Kinect-sensorisi ei vieläkään käynnisty, se on korjattava. Lisätietoja huoltopyynnön tekemisestä on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.