Kinect-sensorin mikrofonin kalibrointi

Yleiskuvaus

Kinect-sensorin mikrofoni on kalibroitava, jotta se kuulee sinut myös silloin, kun pelialueella on taustamelua. Sensori tekee lähes kaiken itse, joten kyseessä on helppo prosessi.

Mikrofonin kalibrointiohjeet

1. Nosta television kaiuttimien äänenvoimakkuus elokuvien ja ohjelmien katselussa normaalisti käytettyä äänenvoimakkuutta suuremmaksi. Varmista samalla, että huone on hiljainen.
  2. Aloita kalibrointiprosessi. Toimi näin:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Kinect ja laitteet.
    5. Valitse Kinect.
    6. Valitse Vianmääritys-kohdasta Kinect ei kuule minua.
    7. Valitse Aloita äänen tarkistus.

Kalibrointitoiminto suorittaa kaksi testiä:

• Check background noise (Tarkista taustamelu): Kinect tarkkailee pelialueen taustaäänten tasoa. Jos taso on liian korkea, sensoriin ilmestyy sanoma, jossa sinua kehotetaan tarkistamaan tilan melunlähteet ja sitten aloittamaan kalibrointi taustaäänten mykistämisen jälkeen uudelleen.
    • Check speaker volume (Tarkista kaiuttimien äänenvoimakkuus): Xbox One toistaa sarjan ääniä, jotka Kinect kuuntelee äänen toistotason kalibrointia varten. Jos äänet ovat liian hiljaisia, näyttöön tulee sanoma, jossa sinua kehotetaan lisäämään kaiuttimien äänenvoimakkuutta. Jos äänentaso on riittävän voimakas, näet sanoman, jossa todetaan, että äänen tarkistus onnistui.
  3. Jos testit onnistuvat, Kinect-sensorin mikrofoni kalibroi itsensä. Toiminto suoritetaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä tässä vaiheessa mitään. Itsekalibroinnin suorittaminen kestää vain muutaman sekunnin.

Kun kalibrointi on suoritettu, Kinect-sensori on valmis kuulemaan sinut.

Huomautus Kolmen epäonnistuneen äänen kalibrointiyrityksen jälkeen voit painaa B-painiketta ja yrittää suorittaa kalibroinnin uudelleen tai kokeilla toiminnon suorittamista myöhemmin. Kun olet valmis yrittämään uudelleen, toista edellä kuvatut toimet vaiheesta 2 alkaen.