Xbox One Pelaa & Lataa -sarjan akun vianmääritys

Jos Xbox Onen ladattava akku ei lataudu, kun liität langattoman Xbox One -ohjaimen USB-kaapelilla konsoliin, se on saattanut kulua loppuun (kaikkien ladattavien akkujen tapaan). Ladattavan akun käyttöikään vaikuttaa se, kuinka usein se ladataan. Jos lataat akun usein, se ei kestä yhtä pitkään kuin jos käytät ohjainta vain satunnaisesti.

Suorita kuitenkin seuraavat testit ennen akun vaihtamista.

Testaa kaapeli

Varmista, että kaapelin molemmat päät on liitetty kunnolla.

Kokeile eri kaapelia. Joskus kaapelissa voi ilmetä oikosulku tai se voi altistua häiriöille.

Xbox One Pelaa & Lataa -sarjassa käytetään tavallista USB–micro-USB-kaapelia. Voit testata millä tahansa USB–micro-USB-kaapelilla, aiheutuuko ongelma kaapelista.

Puhdista akun liittimet

Irrota akku ja puhdista akun liittimet käyttämällä kuivaa liinaa tai isopropyylialkoholia ja vanupuikkoa. Älä käytä vettä tai kemikaaleja, sillä ne voivat vaurioittaa liittimiä.

Tarkista langaton ohjain

Aseta ohjaimeen AA-paristot ja testaa ohjain.

Kokeile toista ladattavaa Xbox One -akkua.

Jos ohjain toimii toisen akun tai AA-paristojen kanssa, ongelma ei aiheudu ohjaimesta.

Xbox Onen lisävarusteiden takuu

Lisätietoja Xbox One -konsoleiden ja -lisävarusteiden takuusta on ohjeaiheessa Tuotetakuu: Xbox One -konsoli.