Kuulokemikrofonin käyttäminen Xbox One -konsolin kanssa

Kun olet yhdistänyt Xbox One -kuulokemikrofonin langattomaan Xbox One -ohjaimeen, voit käyttää sitä peli- ja Party-keskusteluihin.

Valitse käyttämäsi kuulokemikrofoni ja lue tietoja sen käyttämisestä:

Kuulokemikrofonin säätimet:

Äänenvoimakkuuden säätimet: Erilliset äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyssäätimet ovat liittimen oikealla puolella.

Mykistys: Liittimen vasemmalla puolella olevan mykistyspainikkeen avulla voit mykistää itsesi, jolloin muut eivät kuule sinua. Jos haluat mykistää saapuvan äänen, vähennä äänenvoimakkuus haluamallesi tasolle.

Tarvitsetko apua kuulokemikrofonin tai keskusteluäänen vianmääritykseen? Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -kuulokemikrofonin vianmääritys.

Kuulokemikrofonin 3,5 mm:n säätimet:

Äänenvoimakkuuden säätimet: Äänenvoimakkuuden lisäys- ja vähennyssäädin on äänen säätimien sivulla. Siirrä se haluamaasi asentoon vierittämällä sitä ylös- tai alaspäin.

Voit säätää kuulokemikrofonin äänen ja mikrofonin valvontatoimintoa myös siirtymällä Asetukset-kohtaan ja valitsemalla Laitteet ja lisävarusteet. Valitse säädin ja sitten käytettävä ääniasetus.

Mykistys: Mykistyspainike on äänen säätimien edessä oleva liukusäädin. Työnnä sitä alaspäin, jos haluat mykistää äänen, niin säätimet muuttuvat oranssiksi. Työnnä sitä ylöspäin, jos haluat poistaa äänen mykistyksen, niin säätimet muuttuvat vihreäksi.