Kinect-sisäänkirjautumisen määrittäminen ja käyttäminen

Kinect pystyy tunnistamaan sinut ja kirjaamaan sinut sisään Xbox One -konsoliin. Kun lataat profiilisi konsoliin tai määrität konsolin alkuasetuksia, voit valita, kirjaudutko sisään Kinectillä.

Automaattisen Kinect-sisäänkirjautumisen määrittäminen alkuasetusten yhteydessä

Kun olet luonut tai ladannut profiilisi, valittavanasi on joko Kirjaa minut sisään Kinectillä- tai Kirjaudu sisään manuaalisesti -vaihtoehto. Jos haluat, että Kinect voi kirjata sinut automaattisesti sisään, valitse Kirjaa minut sisään Kinectillä.

Kinect-näyttö, valittavissa ovat vaihtoehdot Kirjaudu sisään manuaalisesti ja Kirjaa minut sisään Kinectillä, joka on korostettu.

Seuraavaksi Kinect-sensori tallentaa biometriset tietosi, kuten kasvonpiirteet ja vartalon muodon, jotta sensori erottaa sinut muista pelialueella olevista henkilöistä ja voi kirjata sinut sisään. Jos sensorin näkyvillä on tässä vaiheessa muita henkilöitä, ilmaise itsesi sensorille nostamalla kättäsi pyydettäessä.

Kinect-näytössä näkyy pelaajan kuva ja pelaajatunnus, ja pelaajaa pyydetään vahvistamaan, että Kinect näkee oikean pelaajan.

Automaattisen Kinect-sisäänkirjautumisen määrittäminen myöhemmin

Jos valitset Kirjaudu sisään manuaalisesti -vaihtoehdon, voit määrittää automaattisen sisäänkirjautumisen myöhemmin. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili.
  5. Valitse Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.
  6. Valitse ensimmäisestä sarakkeesta Muuta sisäänkirjautumis- ja tietoturva-asetuksiani.
  7. Valitse Tee se nopeasti kuin taikavoimalla.
  8. Valitse Kirjaa minut sisään Kinectillä.
  9. Kinect-sensori yrittää tunnistaa sinut. Jos nimesi näkyy kuvasi vieressä näytössä, valitse Se olen minä. Jos nimeäsi ei näy, nosta kätesi.

Kinect-sensorin opettaminen tunnistamaan sinut paremmin

Jos Kinect-sensori ei tunnista sinua, opeta Kinect tunnistamaan sinut toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Kirjaudu sisään konsolilla.
  2. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  3. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  4. Valitse Kirjaudu sisään, joka on oppaan ylin vaihtoehto.
  5. Valitse Lisää ja hallitse.
  6. Korosta pelaajakuvasi ja valitse Minua ei tunnistettu.
  7. Varmista, että nimesi näkyy kuvasi vieressä näytössä, ja valitse Se olen minä.

Huomautuksia

• Kinect-sisäänkirjautumistiedot tallennetaan konsoliin. Jos haluat käyttää tätä toimintoa muissa konsoleissa, sinun on määritettävä sisäänkirjautumistiedot erikseen kuhunkin konsoliin.
  • Jos sensorin näkyvillä on sisäänkirjautumisen aikana useita henkilöitä, tunnistettujen käyttäjien nimet näkyvät korostettuina heidän kuvansa vieressä. Tuntemattomien käyttäjien vieressä näkyy sana ”vieras”.
  • Jos ulkonäkösi muuttuu paljon, sinun täytyy ehkä opettaa Kinect-sisäänkirjautuminen tunnistamaan sinut paremmin. Näin voi käydä, jos kasvatat esimerkiksi parran, laihdutat tai hankit uudet silmälasit. (Jos siirryt käyttämään silmälasien sijaan vakituisesti piilolinssejä, Kinect ei välttämättä tunnista sinua.)
  • Jos Kinect valitsee sisäänkirjautumisen yhteydessä vahingossa väärän henkilön, opeta Kinect tunnistamaan sinut tai muut henkilöt paremmin yllä olevien ohjeiden mukaan.