Xbox One -ohjainten painikkeiden vianmääritys

Langaton Xbox One -ohjain on suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että ohjaimen painikkeet eivät vastaa oikein tai ollenkaan, tarkista, ilmeneekö ongelma kaikissa peleissä tai vain jossakin tietyssä pelissä. Jos ongelma ilmenee vain yhdessä pelissä, se saattaa johtua kyseisestä pelistä. Siirry vianmääritystä varten pelin ohjesivulle (se saattaa olla kolmannen osapuolen sivusto). Jos ongelma ilmenee kuitenkin aina ohjainta käytettäessä, ohjain on vaihdettava.

Huomautus Jos ohjaimen painikkeet reagoivat väärin, toinen käyttäjä on todennäköisesti määrittänyt ohjaimen asetukset uudelleen. Kun esimerkiksi painat jotakin tiettyä painiketta, painallukseen vastaa toinen painike. Lisätietoja painikkeiden uudelleenmäärityksestä saat ohjeaiheesta Normaalin langattoman Xbox One -ohjaimen mukauttaminen Xbox-lisävarusteet-sovelluksen avulla.

Langattoman Xbox Elite -ohjaimen irrotettavien osien vianmääritys

Jos käytät langatonta Xbox Elite -ohjainta ja ongelma liittyy irrotettavaan osaan, määritä seuraavien ohjeiden avulla, onko ohjain vaihdettava:

1. Varmista, että käytät ainoastaan alkuperäistä irrotettavaa osaa tai valtuutetun kolmannen osapuolen osaa. Lisensoimattomia tai itse tehtyjä osia ei ole suunniteltu toimimaan määritysten mukaisesti.
  2. Varmista, että osa muodostaa yhteyden oikein ja että sen tiellä ei ole esteitä.
  3. Kokeile muilla irrotettavilla osilla, vastaako ohjain.
  4. Palauta ohjaimen oletusasetukset Xbox-lisävarusteet-sovelluksessa ja yritä käyttää ohjainta uudelleen. Jos asetusten palauttaminen korjaa ongelman, olit ehkä säätänyt jotakin painiketta niin, että se vaikutti johonkin tiettyyn peliin.

Jos olet kokeillut kaikkia näitä toimia, mutta Elite-ohjain ei vieläkään vastaa, vaihda ohjain. Jos ohjaimen muut osat toimivat, mutta yksi tietty irrotettava osa ei, ota yhteyttä Xbox-tukeen ja pyydä vaihtoa.

Vaihdon pyytäminen

Siirry verkon Xbox-huoltokeskukseen langattoman Xbox Elite -ohjaimen vaihdon pyytämistä varten.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Xbox One -ohjainten painikkeiden vianmääritys" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?