Kinect-virheiden vianmääritys Xbox One -konsolissa

Yleiskuvaus

Xbox Onen Kinect-sensori on suunniteltu siten, että se korjaa itse virheensä aina, kun se on mahdollista. Jos sensori ei esimerkiksi saa päivitettyä laiteohjelmistoaan, se yrittää ratkaista ongelman, ennen kuin näyttöön tulee virheilmoitus. Jos Kinect ei pysty ratkaisemaan ongelmaa, näyttöön tulee jompikumpi Kinect-sensoria koskevista virheilmoituksista.

Virhe: Kinectin asennusta ei voida jatkaa

Kun yrität asentaa Kinect-sensorin, saat seuraavan virheen:

Tapahtui virhe

Kinectin asennus ei voi jatkua. Ohjeita on osoitteessa xbox.com/xboxone/KinectSupport.

Kyseessä on Kinect-sensorin ohjelmistovirhe. Yritä ratkaista ongelma seuraavasti.

Huomautus Jos tämä virhe tulee näyttöön konsolin alkuasetusten määrittämisen yhteydessä, ohita Kinectin määritysvaihe ja tee seuraavat vaiheet konsolin asetusten määrittämisen jälkeen.

1. Varmista, että Kinect-sensori on liitetty kunnolla konsolin Kinect-porttiin.
  2. Katkaise ja kytke konsolin virta painamalla konsolin Xbox-painiketta kymmenen sekuntia ja käynnistämällä konsoli sitten uudelleen. Katso Xbox One -konsolin virran katkaiseminen ja kytkeminen.
  3. Siirry Kinectin asetukset -sivulle:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
      Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Kinect ja laitteet.
    5. Valitse Kinect.
  4. Tarkista Kinectin asetukset -sivulta, että Kinect päällä on valittuna. Pysy sivulla viiden minuutin ajan, jotta konsoli ehtii tehdä saatavilla olevat päivitykset.
  5. Jos Kinectin Asetukset-näyttöön ilmestyy kuva, sensori toimii. Jos näyttöön ei tule kuvaa, Kinect täytyy ehkä viedä huoltoon. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Virhe: Kinect-sensorissa ilmeni ongelma

Saat Kinectin käytön aikana seuraavan virheen:

Tapahtui virhe

Kinect-sensorissa ilmeni ongelma. Tee korjauspyyntö osoitteessa xbox.com/xboxone/repair.

Tämäntyyppinen virhe on ikävä kyllä osoitus siitä, että Kinect-sensorissa ilmennyttä ongelmaa ei voi ratkaista ja sensori täytyy viedä huoltoon. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.

Virhe: Kinect-sensori käynnistyy ja sammuu toistuvasti

Kokeile seuraavaa:

1. Katkaise Xbox One -konsolin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota Kinect-sensori konsolista.
  3. Käynnistä konsoli painamalla Xbox-painiketta.
  4. Liitä Kinect-sensori konsolin takaosaan ja odota, että se tunnistetaan. Tämä kestää noin kaksi minuuttia.
  5. Siirry Kinectin asetukset -sivulle:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
      Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Kinect ja laitteet.
    5. Valitse Kinect.
  6. Valitse Siirsin Kinect-sensoriani tai minulla on vaikeuksia Kinectin kanssa.
  7. Säädä Kinect-sensoria, kuten äänen kalibrointia, ohjeiden mukaan.

Jos ongelma ei ratkea yllä olevien ohjeiden avulla, Kinect-sensori on korjattava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox-konsolin tai Kinect-sensorin huollattaminen.