Kinect-sisäänkirjautumisen ongelmien vianmääritys

Lue ohjeet vianmääritykseen, jos sisäänkirjautuminen Xbox One -konsoliin Kinect-sensorilla ei onnistu.

Kinect-sensori ei käynnisty

Jos Kinect-sensori ei käynnisty, jokin asetus on ehkä poistettu käytöstä. Tarkista Asetukset-kohdasta, että Kinectin virta on kytketty. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.
  6. Varmista, että Kinect päällä -asetus on valittuna.

Kinect-sensori ei tunnista sinua

Jos Kinect ei välillä tunnista sinua tai tunnistaa toisen henkilön sinuksi, toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Kirjaudu sisään ja sitten Lisää ja hallitse.
  3. Valitse Minua ei tunnistettu.
  4. Varmista ”<etunimi>, oletko se sinä? -näytössä, että nimesi näkyy esikatselunäytössä kuvasi vieressä. Jos sinua ei tunnisteta, valitse Se olen minä.

Jos Kinect ei tunnista sinua lainkaan, toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Nollaa Kinect-sisäänkirjautumistietoni.
  5. Valitse Kirjaa minut sisään Kinectillä.
  6. Varmista ”<etunimi>, oletko se sinä? -näytössä, että nimesi näkyy esikatselunäytössä kuvasi vieressä. Jos sinua ei tunnisteta, valitse Se olen minä.

Huomautuksia

• Kinect-sisäänkirjautumistiedot tallennetaan konsoliin. Jos haluat käyttää tätä toimintoa muissa konsoleissa, sinun on määritettävä Kinect-sisäänkirjautumistiedot erikseen kuhunkin konsoliin.
  • Jos näkymässä on sisäänkirjautumisen aikana useita henkilöitä, tunnistettujen käyttäjien nimet näkyvät korostettuina heidän kuvansa vieressä. Tuntemattomien käyttäjien vieressä näkyy sana ”guest” (vieras).
  • Jos valitset sisäänkirjautumisen yhteydessä vahingossa väärän henkilön, noudata tämän sivun Kinect ei tunnista sinua lainkaan -kohdan ohjeita.