Langattoman Xbox Elite Wireless ‑ohjaimen liipaisimien vianmääritys

Jos pelaat peliä langattomalla Xbox Elite -ohjaimella eivätkä liipaisimet vastaa oikein, syynä saattaa olla se, että olet siirtynyt käyttämään liipaisinlukitusta tai olet mukauttanut liipaisimien asetukset Xbox-lisävarusteet-sovelluksella.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma kokeilemalla seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: siirry käyttämään liipaisimen koko liikealuetta

Jos olet vaihtanut liipaisinlukitukseen, liipaisimen liikealue on lyhyempi. Pelit vastaavat tähän mukautukseen eri tavoin. Jos pelaat esimerkiksi ajopeliä eikä kaasupoljin näytä vastaavan, liipaisinlukituksen lyhennetty liikealue estää täyskiihdytyksen. Voit korjata ongelman siirtymällä käyttämään taas liipaisimen koko liikealuetta.

Jos siirtyminen käyttämään liipaisimen koko liikealuetta korjaa ongelman, älä käytä liipaisinlukitusta kyseisessä pelissä tai säädä liipaisimien suurinta ja pienintä liikealuetta sovelluksen mukautustoiminnoilla. Aseta esimerkiksi pienin liikealue liipaisinlukituksen tasoa suuremmaksi ja testaa sitten peliä, kunnes olet tyytyväinen tulokseen.

Jos tämä ei korjannut ongelmaa, kokeile seuraavaa ratkaisua:

Ratkaisu 2: Ohjaimen oletusasetusten palauttaminen

Palauta ohjaimen oletusasetukset sovelluksessa ja yritä uudelleen.

Jos ohjaimen oletusasetusten palauttaminen ei korjaa ongelmaa, ohjain on mahdollisesti vaihdettava. Lisätietoja on ohjeaiheessa Langattoman Xbox Elite -ohjaimen huollattaminen.