Xbox One -ohjaimen päivitysongelmien vianmääritys

Jos kohtaat virheen, kun yrität päivittää Xbox One -ohjaimen, se saattaa viitata päivitykseen liittyvään ongelmaan tai johtua siitä, että jotain ei ehkä ole liitetty oikein.

Xbox One -ohjainta ei ole liitetty oikein

Yritä irrottaa USB-kaapeli, kuulokemikrofoni ja lisätarvikkeet ja liittää ne uudelleen.

Jos yrität päivittää ohjainta langattomasti, yritä liittää USB-kaapeli ja suorita ohjeaiheen Xbox One -ohjaimen päivittäminen Päivittäminen USB-liitännän kautta -kohdan vaiheet.

Virhe: Ohjaimen päivittämisessä ilmeni ongelma

Jos tämä virhesanoma tulee edelleen näkyviin, toimi seuraavasti:

1. Irrota lisävarusteet, kuten stereokuulokemikrofonisovitin tai mininäppäimistö, ohjaimesta ja ota päivitys käyttöön. Jos tämä onnistui, liitä lisävaruste ja yritä suorittaa päivitys uudelleen.
  2. Jos se ei auta, kokeile seuraavia toimia:
    1. Katkaise ja kytke konsolin virta painamalla konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan.
    2. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla sen tai ohjaimen Xbox-painiketta.
      Huomautus Jos et näe vihreää käynnistysanimaatiota, kun konsoli käynnistyy uudelleen, toista nämä vaiheet. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  3. Jos et vieläkään pysty päivittämään ohjainta, kokeile toista USB-kaapelia ja varmista, että se on liitetty kunnolla konsolin USB-liitäntään ja ohjaimen USB-liitäntään.
  4. Pidä ohjain kytkettynä USB-liitäntään ja anna sen olla niin viisi minuuttia, sillä päivityksen suorittaminen taustalla voi joskus kestää jonkin aikaa.

Jos olet päivittänyt ohjaimen, mutta kohtaat silti ongelmia, kokeile seuraavia ratkaisuja:

1. Liitä USB-kaapeli uudelleen ja varmista, että se on liitetty kunnolla konsolin USB-liitäntään ja ohjaimen USB-liitäntään. Odota ohjaimen palauttamiseksi noin minuutti, jotta ohjain pystyy synkronoimaan asianmukaisesti konsolin kanssa.
  2. Suorita ohjaimen päivitys uudelleen.