Xbox Onen Kinect-sensorin käynnistäminen tai sammuttaminen

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit käynnistää tai sammuttaa Kinect-sensorin. Sivulla on myös selostettu, mitkä toiminnot ovat poissa käytöstä Kinect-sensorin ollessa sammutettuna.

Kinect-sensorin käynnistäminen ja sammuttaminen

Voit käynnistää tai sammuttaa Kinectin seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet -kohdasta Kinect.
  5. Valitse Kinect on (Kinect päällä) tai Kinect off (Kinect pois).

Kinect-sensorin päälläolon tarkistaminen

Kinectin edessä oleva Xbox-logon merkkivalo palaa, kun sensorin virta on kytketty. Jos Xbox-logon valo ei pala, Kinect-sensorin virta on sammutettu.

Huomautus Kameran merkkivalon vieressä on pieni LED (valo). Se on yksityisyydensuojan LED-valo, joka palaa, kun kamera on aktiivinen. Jos Kinect-sensorin virta on kytketty ja kamera on käytössä, yksityisyydensuojan LED-valo ei pala.

Toiminnot, jotka ovat poissa käytöstä Kinectin ollessa sammutettuna

Seuraavat toiminnot ovat poissa käytöstä Kinect-sensorin ollessa sammutettuna:

• Kinect-kamera - Et voi käyttää liikkeitä tai pelata pelejä Kinectillä.
  • Kinect-mikrofoni - Äänikomennot ja -keskustelut eivät toimi.
  • Kinect-infrapunakamera/-lähetin - Infrapunakomentoja ei lähetetä eikä vastaanoteta. Jotkin toiminnot eivät ole siis käytettävissä. Et pysty esimerkiksi vaihtamaan TV:n kanavaa Kinect-sensorin kautta.

Vianmääritysvihje

Jos Kinect-sensorin käytössä on ongelmia, irrota sen virtajohto 10 sekunniksi ja kytke se sitten uudelleen verkkovirtaan.