Xbox One -konsolissa olevien USB-porttien käyttäminen

Xbox One -konsolissa on käytön helpottamiseksi kolme USB 3.0 -porttia: kaksi konsolin takaosassa ja yksi konsolin etuosassa (Xbox One S -konsoli) tai konsolin vasemmalla puolella (alkuperäinen Xbox One -konsoli).

Tuetut lisävarusteet

Esimerkkejä tuetuista lisävarusteista:

• Xbox One Pelaa & Lataa -sarja
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 -pelin Xbox One -versio
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition
  • Langalliset USB-näppäimistöt

Muita Xbox Oneen tarkoitettuja USB-lisävarusteita on tulossa pian. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen lisävarusteet.

Ulkoinen tallennustila

Jos sinulla on ulkoinen USB 3.0 -asema, jonka tallennustila on vähintään 256 gigatavua, voit käyttää sitä pelien ja sovellusten tallentamiseen. Asemaan voi tallentaa myös mediasisältöä.

Jos sinulla on USB-asema, joka ei täytä näitä vaatimuksia, voit silti käyttää sitä mediasisällön tallentamiseen.

Lisätietoja on ohjeaiheessa Tallennuksen hallinta Xbox Onessa.

Kinect-portit

Jos käytät alkuperäistä Xbox One -konsolia, konsolin takaosassa on erityinen portti, johon voit liittää Kinect-sensorin suoraan.

Jos sinulla on Xbox One S -konsoli, tarvitset Kinect-sovittimen. Kinect-sovitin liitetään konsolin takana, sen vasemmalla puolella olevaan USB-porttiin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One S -konsolin kanssa.