Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa

Langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistäminen Windows-tietokoneeseen
Langattomalla Xbox One -ohjaimella voi pelata Xbox-pelejä tietokoneella, kun se liitetään micro-USB-kaapelilla. Lisätietoja.

Xbox One -ohjaimen päivittäminen Windows 10:ssä
Lue tietoja siitä, miten voit päivittää Xbox One -ohjaimen ja hyödyntää ohjaimen parannuksia Xbox One -lisävarusteet -sovelluksen avulla.

Xbox One -kuulokemikrofonin liittäminen langattomaan Xbox One -ohjaimeen
Lue tietoja siitä, miten voit liittää Xbox One -kuulokemikrofonin langattomaan Xbox One -ohjaimeen.

Xbox One -stereokuulokemikrofonisovittimen käyttäminen Windows 10:ssä
Perehdy Xbox One -stereokuulokemikrofonisovittimen asetusten määrittämiseen, käyttöön ja vianmääritykseen Windows 10:ssä.

Langattoman Xbox One -ohjaimen erot Windows-käyttöjärjestelmissä
Perehdy langattoman Xbox One -ohjaimen käyttötapoihin ja sen yhteensopivuuteen liittyviin eroihin Windows 10:ssä, Windows 8.1:ssä ja Windows 7:ssä.

Kaikki, mitä Windowsin langattomasta Xbox-sovittimesta kannattaa tietää
Ota selvää, mitä Windowsin langattomasta Xbox-sovittimesta pitää tietää, ja perehdy muun muassa sen ominaisuuksiin, käyttöönottoon, vianmääritykseen ja huoltotietoihin.

Xbox One -kuulokemikrofonin vianmääritys Windows 10:ssä
Etkö kuule mitään Xbox One -kuulokemikrofonilla? Etsi ratkaisuja tähän ongelmaan.

Bluetooth-yhteyden muodostaminen ja vianmääritys langattomalla Xbox One -ohjaimella
Hanki ohjeita langattoman Xbox One -ohjaimen yhdistämiseksi Windows 10:een Bluetooth-yhteyden välityksellä ja ratkaise Bluetooth-yhteyteen liittyvät ongelmat.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Langattomien Xbox One -ohjaimien käyttäminen tietokoneessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?