Alkuperäiset äänikomennot Xbox Onessa

Kinectin avulla voit ohjata ja käyttää Xbox One -konsolia alkuperäisen Xbox-äänikomentomallin mukaisesti. Tällä sivulla esitetään äänikomentoja tukevat alueet ja äänikomentojen käyttötapa.

Huomautus Kuulokemikrofonin tuki äänikomennoille on käytettävissä vain Cortanassa.

Aiheet

Äänikomentoja tukevat alueet

Äänitoimintojen saatavuuden omassa maassasi tai alueellasi voit tarkistaa ohjeaiheesta Xbox Onen ominaisuuksien saatavuus. Katso kaaviosta Korkealuokkainen/luonnollinen ääni (myös Xbox On -komento) ja tarkista, onko se käytettävissä omalla alueellasi.

Äänikomentojen oppiminen Xbox Onella

Yksi tapa oppia Xbox Onen äänikomentoja on ottaa ne käyttöön sanomalla “Xbox”. Xbox One näyttää sinulle vastauksena muutamia perusäänikomentoja (vihreällä tekstillä).

Jos sanot “Lisää pikavalintoja”, näyttöön tulee kaikkien äänikomentojen luettelo.

Yritä lausua jokin komento. Sano esimerkiksi ”Bing”, jos haluat tehdä Bing-hakuja.

Äänikomentojen käyttäminen missä tahansa näytössä

Saat selville tietyssä näytössä käytettävät äänikomennot sanomalla ”Xbox, valitse”. Kun näytössä olevan tekstin väri muuttuu, voit sanoa vihreällä olevat asiat.

Jos olet esimerkiksi Kaupassa ja sanot ”Xbox, valitse”, tietyt kohteet merkitään vihreällä. Voit siirtyä mihin tahansa vihreällä merkittyyn kohteeseen tai merkitylle alueelle sanomalla niiden nimet.