Xbox One -ohjain ja Oculus Rift

Kaikkien Oculus Rift -virtuaalitodellisuuspakettien mukana toimitetaan Xbox One -ohjain ja Windowsin langaton Xbox-sovitin.

Huomautus Japanissa Oculus Rift -virtuaalitodellisuuspaketin mukana toimitetaan 2,7 metrin micro-USB-kaapeli langattoman Xbox-sovittimen sijaan.

Jos tarvitset apua toimitukseen kuuluvan Xbox One -ohjaimen ja Windowsin langattoman Xbox-sovittimen käyttöönotossa, löydät käyttöönottotiedot Oculuksen tukisivulta Xbox-ohjaimen käyttöönotto (langallinen tila) tai Xbox One -tukisivulta Langattomien Xbox One -ohjainten käyttäminen tietokoneella.

Jos olet käynyt kaikki vianmääritysvaiheet läpi ja tarvitset takuun alaista vaihtoa, sinun on hankittava vaihtotuote Oculukselta, jonka tukisivu on osoitteessa https://support.oculus.com.