Digitaalinen Xbox One -TV-viritin

Digitaalinen Xbox One -TV-viritin on käyttäjien käytettävissä Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Australiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tällä sivulla perehdytään digitaalisen Xbox One -TV-virittimen asentamiseen, käyttämiseen ja vianmääritykseen.

Tällä sivulla

Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen kuvaus

Digitaalinen Xbox One -TV-viritin on USB-lisälaite, jonka avulla voit katsella maksuttomia digitaalisia televisiolähetyksiä Xbox Onella. Uusi digitaalinen TV-viritin tukee DVB-T-, DVB-T2- ja DVB-C-televisiostandardien mukaisia maksuttomia televisiolähetyksiä.

Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen avulla voit nauttia maksullisista reaaliaikaisista TV-palveluista ilman digiboksia. Voit esimerkiksi keskeyttää suorana lähetettävien TV-ohjelmien katselun ja katsella televisiota pelin pelaamisen tai sovelluksen käytön aikana Xboxin nappaustoiminnolla.

Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen sovellukset

Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen avulla voit käyttää suosikkiohjelmiasi ja -kanaviasi OneGuiden ja Kinectin puhekomennoilla. Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen avulla voit myös

• katsella maksuttomia DVB-T-, DVB-T2- ja DVB-C-televisiokanavia TV-tuloja vaihtamatta. Voit vastaanottaa pelikutsuja ja ilmoituksia television katselun aikana ja jopa katsella televisiota moninpelin alkamista odotellessa.
  • katsella televisiota kahden tai useamman sovelluksen ollessa napattuna tai Skypen tai muiden sovellusten käytön aikana
  • näyttää OneGuiden TV-ohjelmaluettelot.
  • luoda omia henkilökohtaisia suosikkeja OneGuideen, jotta voit helposti valita katsottavan sisällön
  • hakea suosikki-TV-kanavasi nimen perusteella ja aloittaa välittömästi sen katselun
  • käyttää OneGuidea Xbox SmartGlassissa ja tarvittaessa virittää kanavat televisiossa
  • selvittää, mitkä OneGuiden TV-ohjelmat ovat tilauspohjaisesti saatavilla videosovelluksista
  • käyttää TV-sisältöä sekä digitaalisen TV-virittimen että HDMI-In-tulon kautta. Ne on molemmat integroitu OneGuideen, ja ne ovat käytettävissä yhdessä paikassa.
  • käyttää Kinectin puhekomentojen lisäksi myös television säätimiä, kuten toiston pysäyttämistä ja keskeyttämistä sekä eteen- ja taaksepäinkelausta.

Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen asentaminen

Voit asentaa digitaalisen virittimen kahdessa vaiheessa:

Vaihe 1: Kytke viritin TV-signaalilähteeseen ja Xbox One -konsoliin käyttämällä jotakin alla olevista kokoonpanoista:

Vaihe 2: Määritä OneGuiden ja television asetukset. Kun kytket virittimen, konsolin pitäisi tunnistaa se automaattisesti ja kehottaa sinua määrittämään se. Paina pyydettäessä välittömästi opaspainiketta, minkä jälkeen siirryt välittömästi asennusprosessiin. Jos et halua suorittaa määritystä, kun sinua pyydetään tekemään niin, siirry Xbox Onen asetusten television määrityksiä koskevaan osaan ja toimi myöhemmin näiden ohjeiden mukaan.

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
  1. Valitse Asetukset.
  2. Valitse TV ja OneGuide.
  3. Suorita television asennus loppuun noudattamalla OneGuiden ohjeita. Lisätietoja on artikkelissa TV-lähetysten määrittäminen Xbox Onessa.

Digitaalisen Xbox One -TV-virittimen vianmääritys

TV-signaali ei tule läpi Xboxista

Digitaalinen Xbox One -TV-viritin on melko passiivinen laite. Useimmat TV-signaaleihin liittyvät ongelmat johtuvat joko virittimeen tulevasta heikosta signaalista tai Xbox Onen TV-asetuksista, joita on säädettävä. Jos Xbox-konsolisi ei näytä TV-signaalia, kokeile seuraavaa:

1. Varmista, että olet maassa, joka tukee digitaalista Xbox One -TV-viritintä (maat on lueteltu tämän artikkelin alussa). TV-toiminnot eivät toimi, jos viritin on jossakin muussa paikassa.
  2. Voit testata signaalin irrottamalla tulokaapelin digitaalisesta Xbox One -TV-virittimestä ja kytkemällä sen suoraan televisioon tai näyttöön. Jos signaali on edelleen heikko, käänny TV-signaalista vastaavan palveluntarjoajan puoleen. Jos signaali on hyvä, kytke tulokaapeli takaisin digitaaliseen virittimeen ja jatka seuraavaan vaiheeseen.
  3. Television asetusten vianmääritys. Kokeile näitä vaihtoehtoja:
    • Käytä TV ja OneGuide -asetuksissa olevaa, television asennussovellukseen sisäänrakennettua vianmääritysopasta.
      1. Siirry aloitusnäyttöön.
      2. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
      3. Valitse Asetukset.
      4. Valitse TV ja OneGuide.
      5. Noudata Vianmääritys-kohdan kehotteita.
    • Perehdy OneGuiden ja Live TV -tuen Vianmääritys-osaan.
    • Pyydä asiantuntijoilta ja yhteisöltä apua Xbox Onen Live TV -foorumissa.
  4. Jos nämä vaiheet eivät ratkaisseet ongelmaa, viritin on mahdollisesti vaihdettava. Voit tilata uuden virittimen laitetuesta.

Mitä pitää tehdä, jos Xbox One -TV-viritin vahingoittuu

Jos viritin vahingoittuu, älä käytä sitä. Voit tilata uuden virittimen laitetuesta.