Tietoja Xbox Onen Upload Studiosta

Upload Studio on työkalu, jolla voit muokata ja mukauttaa videoleikkeitä. Voit käsitellä pelitallentimella taltioituja videoita tai tallentaa Kinect-sensorin avulla leikkeisiisi kommenttiraidan. Voit sitten muokata leikkeitäsi.

Esimerkki:

Jeff selaa konsolillaan yhteisökeskusta katsellakseen ystäviensä pelivideoita ja huomaa, että hänen ystävänsä Kerby on jakanut videon loistavasti menneestä kierroksesta Forza 6:ssä. Jeff, joka uskoo voivansa päihittää ystävänsä, alkaa pelata Forza 6:tä ja käyttää pelitallenninta tallentaakseen vieläkin paremman kierroksen. Hän sen jälkeen muokkaa videota Upload Studiossa ennen jakamista.

Huomautus Upload Studio ei ole valmiiksi asennettu Xbox One -konsoliin. Voit ladata sen maksutta Kaupasta. Toimi näin:

1. Valitse aloitusnäytössä Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Pelitallennin ja sitten View all captures (Näytä kaikki tallenteet).
  3. Valitse muokattava leike ja valitse sitten Muokkaa.
  4. Jos Upload Studio on jo asennettu, se käynnistyy. Jos sitä ei vielä ole asennettu, se avautuu Kaupassa. Aloita Upload Studion lataus valitsemalla Asenna.
  5. Käynnistä Upload Studio, kun sen lataus on päättynyt.

Siirry ohjeaiheeseen Pelivideoiden tallentaminen pelitallentimella, jossa kerrotaan, miten voit tallentaa pelileikkeitä äänikomennoilla tai ohjaimella.

Lisätietoja videoiden muokkauksesta Upload Studiolla on ohjeaiheessa Videoiden muokkaus Upload Studiolla.