Skype-videopuheluiden vastaanottaminen Xbox Onella

Saapuvan Skype-puhelun vastaanottaminen ohjaimen avulla

Huomautus Joihinkin ryhmäpuheluihin voi olla vaikeaa liittyä. Suosittelemme, että aloitat aina ryhmäpuhelut, kun käytät Xbox Onea. Puhelun mobiiliosanottajien käytettävissä olevat toiminnot voivat olla rajoitettuja.

1. Kun saat ilmoituksen saapuvasta puhelusta, voit näyttää saapuvan puhelun tiedot pitämällä ohjaimen Xbox-painiketta painettuna.
  1. Valitse Vastaa tai Vastaa ilman videota.

Saapuvan Skype-puhelun vastaanottaminen äänikomennoilla

Kun saat ilmoituksen saapuvasta puhelusta, voit vastata puheluun useilla äänikomennoilla:

• ”Xbox, answer.” (Xbox, vastaa.)
  • ”Xbox, answer without video.” (Xbox, vastaa ilman videota.)
  • ”Xbox, decline.” (Xbox, hylkää.)
  • ”Xbox, ignore.” (Xbox, ohita.)

Jos käytät Cortanaa, sano ”Hey Cortana” (Hei Cortana) äläkä ”Xbox”.

• ”Hey Cortana, answer.” (Hei Cortana, vastaa.)
  • ”Hey Cortana, answer without video.” (Hei Cortana, vastaa ilman videota.)
  • ”Hey Cortana, decline.” (Hei Cortana, hylkää.)
  • ”Hey Cortana, ignore.” (Hei Cortana, ohita.)