Viimeisimpien Xbox One -sovellusten käyttäminen

Voit etsiä ja avata neljä viimeksi käytettyä Xbox One -sovellusta helposti ja nopeasti. Xbox One näyttää nämä sovellukset aloitusnäytön suuren sovellusruudun alla.

Voit avata hiljattain käytetyn sovelluksen seuraavasti:

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Siirry vasemmalla sauvalla vierittämällä näytön alaosaan.
  3. Valitse haluamasi sovellus siirtymällä sauvalla vasemmalle tai oikealle ja paina ohjaimen A-painiketta .

Huomautus Valitsemasi sovellus avataan viimeksi katsotussa tilassa.