Musiikin lisääminen soittolistoihin Xbox Onessa

Groove Musiikki -soittolistan luominen ja musiikin lisääminen soittolistaan on Xbox Onessa vaivatonta. Kun olet kirjautunut sisään Groove Music Pass -tilauksellasi, musiikkisi on toistettavissa myös Windows 10:llä, Windows 8.1:llä, Xbox 360:llä, Windows Phone 8.1:llä, iOS-laitteilla, Android-laitteilla ja Groove Musiikki -palvelun kautta.

Huomautus Groove Musiikki -palvelun kaikista eduista nauttimiseen tarvitset Groove Music Pass -tilauksen.

Musiikin lisääminen soittolistoihin

Jos haluat lisätä musiikkia soittolistoihisi, kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.

Tietyn kappaleen lisääminen soittolistaan:

1. Hae ja valitse lisättävä kappale ja valitse sitten Lisää kappale ohjaimen A-painikkeella .
  2. Valitse soittolista, johon haluat lisätä kappaleen, tai luo uusi soittolista valitsemalla Uusi soittolista ohjaimen A-painikkeella .

Albumin lisääminen soittolistaan:

1. Hae ja valitse lisättävä albumi ja valitse sitten Lisää albumi ohjaimen A-painikkeella .
  2. Valitse soittolista, johon haluat lisätä albumin, tai luo uusi soittolista valitsemalla Uusi soittolista ohjaimen A-painikkeella .