Blu-ray- ja DVD-levyjen toiston hallinta Xbox One -konsolissa

Yleiskuvaus

Xbox One -ohjaimella voit hallita konsolilla toistettavia Blu-ray- ja DVD-levyjä. Tällä sivulla kerrotaan, miten se tapahtuu, ja esitellään käytettävät ohjaimen toiminnot.

Ratkaisut

Xbox One -ohjaimen etupaneeli

1 Vasen sauva
2 Vasen bumper-painike
3 Näkymäpainike
4 USB-latausportti
5 Xbox-painike
6 Valikkopainike
7 Oikea bumper-painike
8 Suunta-alusta (D-alusta)

9 Laajennusportti
10 Oikea sauva
X X-painike
Y Y-painike
A A-painike
B B-painike

Huomautus Langattoman ohjaimen painikkeiden toiminta on selitetty seikkaperäisesti ohjeaiheessa Tutustu langattomaan Xbox One -ohjaimeen.

Xbox One -ohjaimen käyttäminen Blu-ray-levyjen toistoon

Seuraavassa taulukossa on esitetty ohjaimen pikavalinnat, joilla voit hallita Blu-ray-levyjen toistoa.

Toiminto

Paina

Keskeytä toisto ja jatka toistoa

X

Siirry yksi jakso taaksepäin

Vasen bumper-painike
tai
Y-painike ja sitten Siirry taaksepäin

Siirry yksi jakso eteenpäin

Oikea bumper-painike
tai
Y-painike ja sitten Siirry eteenpäin

Pikakelaus

Oikea liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Pikakelaus taaksepäin

Vasen liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Avaa kuvaruutunäytön toistokomennot

B tai Y

Avaa laajemmat siirtokomennot

Näkymäpainike

Avaa Blu-ray-levyn avattava valikko

Sauvalla oikealle tai D-alustalla oikealle (sulje painamalla vasenta painiketta)
tai
valikkopainike

Huomautus Kaikki levyt eivät tue tätä toimintoa.

Avaa Blu-ray-levyn kappalepalkki

Sauvalla oikealle tai D-alustalla oikealle

Huomautus Kaikki levyt eivät tue tätä toimintoa.

Blu-ray-levyjen laajemmat toistokomennot

Blu-ray-levyä katsottaessa konsolin näyttöön ilmestyvien laajempien toistokomentojen avulla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

• Ota käyttöön tekstitys
  • Muuta kamerakulmaa
  • Muuta äänikanavaa
  • Näytä välittömän toiston tiedot

Xbox One -ohjaimen käyttäminen DVD-levyjen toistoon

Seuraavassa taulukossa on esitetty ohjaimen pikavalinnat, joilla voit hallita DVD-levyjen toistoa.

Toiminto

Paina

Keskeytä toisto ja jatka toistoa

X

Siirry yksi jakso taaksepäin

Vasen bumper-painike
tai
B-painike ja sitten Siirry taaksepäin

Siirry yksi jakso eteenpäin

Oikea bumper-painike
tai
B-painike ja sitten Siirry eteenpäin

Pikakelaus

Oikea liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Pikakelaus taaksepäin

Vasen liipaisin (lisää nopeutta jokaisella liipaisimen vedolla)

Avaa kuvaruutunäytön toistokomennot

Valikkopainike, B-painike tai Y-painike

Avaa laajemmat siirtokomennot

Näkymäpainike

DVD-levyjen laajemmat toistokomennot

DVD-levyä katsottaessa konsolin näyttöön ilmestyvien laajempien toistokomentojen avulla voit suorittaa seuraavat toiminnot:

• Ota käyttöön tekstitys
  • Muuta kamerakulmaa
  • Muuta äänikanavaa
  • Näytä välittömän toiston tiedot