Groove Musiikki -soittolistan luominen Xbox One -konsolissa

Näillä ohjeilla voit luoda ja lisätä soittolistan Groove Musiikki -sovelluksessa Xbox Onessa, Windows 10:ssä, Windows 8.1:ssä, Windows Phone 8.1:ssä, iOS-laitteissa, Android-laitteissa tai Groove Musiikki -palvelussa Groove Music Pass -tilauksella.

Huomautus Xbox One -käyttäjät tarvitsevat myös Xbox Live -tilauksen Groove Music Pass -tilauksen käyttämiseen.

Soittolistan luominen

Kirjaudu sisään konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.

Huomautus Groove Musiikki -palvelun kaikista eduista nauttimiseen tarvitset Groove Music Pass -tilauksen.

1. Käynnistä Groove Musiikki -sovellus sen valmiiksi aloitusnäyttöön kiinnitetyn ruudun kautta.
  2. Valitse Playlists (Soittolistat) A-painikkeella .
  3. Valitse plusmerkki (+) A-painikkeella .
  4. Nimeä soittoluettelo.
  5. Kun olet luonut soittolistan, valitse se A-painikkeella .
  6. Aloita musiikin lisääminen soittolistaan selaamalla My albums (Omat albumit)- tai All music (Kaikki musiikki) -valikoimaa.