Blu-ray- ja DVD-soitinsovelluksen määrittäminen ja asentaminen Xbox Oneen

Yleiskuvaus

Jos haluat katsoa Blu-ray- tai DVD-elokuvia Xbox Onella, sinun on ensin asennettava Blu-ray-sovellus. Voit asentaa sovelluksen valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista.

Asentaminen Xbox-käyttöliittymästä

1. Valitse Xboxin aloitusnäytössä Kauppa.
  2. Valitse Hae.
  1. Kirjoita hakupalkkiin Blu-ray, paina valikkopainiketta ja valitse sitten Blu-ray-soitin-sovellus, kun se tulee näyttöön.
  1. Lataa ja asenna Blu-ray-soitin-sovellus valitsemalla Ilmainen tai Asenna.

Asentaminen konsoliin asetetulta levyltä

1. Aseta Blu-ray- tai DVD-levy Xbox Oneen.
  2. Valitse Blu-ray Disc -sovellus, kun se tulee näyttöön.
  3. Valitse Blu-ray-soitinsovelluksen tietosivulta Ilmainen tai Asenna.
  4. Levyn toiston pitäisi alkaa automaattisesti.

Kun sovellus on asennettu, voit katsoa Blu-ray- tai DVD-elokuvia asettamalla levyn Xbox Oneen ja valitsemalla aloitusnäytöstä tai Omat pelit ja sovellukset-kohdasta Blu-ray-soitin.