ESL Gaming -sovellus Xbox Onelle

Liity yli viiden miljoonan pelaajan muodostamaan maailmanlaajuiseen yhteisöön ja valitse suosikkisi tuetuista kilpapelaamisen luokista. Pelaa palkinnoista ja voittosummista tai ihan vain huvin vuoksi. Kerää kokemusta, paranna taitojasi ja nouse kärkisijoille. Ykköstason ykköspelaajat odottavat, että liityt heidän seuraansa! ESL on maailman suurin, itsenäinen ja alan johtava kilpapelaamiselle omistautunut brändi, jolla on useita online- ja offline-kilpailuja monissa eri peleissä. Joukossa on suuren luokan kansainvälisiä ja kansallisia liigoja ja turnauksia, kuten Intel Extreme Masters, ESL One ja ESL Pro Series, sekä ruohonjuuritason kisoja, liigoja ja vastuksenhakujärjestelmiä.
Hanki uusia pelejä, elokuvia ja sovelluksia Xbox Onella
Xbox Onea käyttämällä voit ostaa elokuvia, tv-ohjelmia, pelejä, sovelluksia ja paljon muuta.
”Xbox Onen suoratoiston laatu on heikko.”
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox Onesta on muodostettu yhteys Xbox Liveen, mutta suoratoiston laatu on heikko.
Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta
Haluatko estää lapsiasi näkemästä sopimatonta tai aikuisille tarkoitettua sisältöä Xbox One -konsolissa ilman lupaasi ja varmistaa, että lapset voivat käyttää konsolia turvallisesti, kun et ole paikalla? Ota selvää, miten voit hallita Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetuksilla, mitä elokuvia ja televisiosarjoja Xbox Liven kautta voi katsoa.
Sisältörajoitukset, kun Xbox One -konsoliin on kirjautunut aikuinen ja lapsi
Lue tietoja sisältörajoitusten toiminnasta, kun sekä aikuinen että lapsi ovat kirjautuneena sisään Xbox One -konsoliin.
Xbox Onen kuva on sumea
Ota selvää, miten voit saada parhaan mahdollisen kuvanlaadun Xbox One -konsolista.
Kaikki sovellustukiohjeet
Lue lisää ohjeita Xbox One -sovellusten määrittämiseen, käyttämiseen ja vianmääritykseen.
Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi
Lue tietoja pelien ja sovellusten poistamisesta ja lisätilan vapauttamisesta Xbox One -konsolissa.

Manuaalinen

Kaikki tässä osassa olevat tiedot on toimittanut ESL Gaming -sovellus Xbox Onea varten. Saat nämä tiedot myös konsolista sanomalla sovelluksessa ”Xbox, ohje”.
This app manual is currently unavailable. (Tämä sovelluksen opas ei ole juuri nyt saatavilla.) Saat apua sanomalla sovelluksessa ”Xbox, ohje” tai painamalla langattoman Xbox One -ohjaimen valikkopainiketta ja valitsemalla Ohje. Voit myös siirtyä sovelluksen sivustoon.

Yhteydenotto

Tukipyyntö