Xbox Liven Eurosport-sovellus

Eurosportin oma verkossa toimiva TV-kanava, Eurosport Player, on Euroopan laajuinen tilauspalvelu useille eri laitteille. Urheilun ystävät voivat katsoa Eurosportin kaikkia suoria lähetyksiä, lisälähetyksiä tenniksen Grand Slam -turnauksista ja muista tapahtumista sekä kertauksia useista eri lajeista. Eurosport Player -sovellus on saatavilla Xbox Onen sovelluskaupassa.
Hanki uusia pelejä, elokuvia ja sovelluksia Xbox Onella
Xbox Onea käyttämällä voit ostaa elokuvia, tv-ohjelmia, pelejä, sovelluksia ja paljon muuta.
Sovelluskanavien käyttäminen OneGuiden kanssa
Lue ohjeet siihen, miten voit lisätä tilausvideosovelluksia OneGuiden sovelluskanavaluetteloon ja osaksi kanavavalikoimaasi.
”Xbox Onen suoratoiston laatu on heikko.”
Lue tietoja kokeiltavista ratkaisuista, jos Xbox Onesta on muodostettu yhteys Xbox Liveen, mutta suoratoiston laatu on heikko.
Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden hallinta
Haluatko estää lapsiasi näkemästä sopimatonta tai aikuisille tarkoitettua sisältöä Xbox One -konsolissa ilman lupaasi ja varmistaa, että lapset voivat käyttää konsolia turvallisesti, kun et ole paikalla? Ota selvää, miten voit hallita Xbox Onen tietosuojan ja verkkoturvallisuuden asetuksilla, mitä elokuvia ja televisiosarjoja Xbox Liven kautta voi katsoa.
Sisältörajoitukset, kun Xbox One -konsoliin on kirjautunut aikuinen ja lapsi
Lue tietoja sisältörajoitusten toiminnasta, kun sekä aikuinen että lapsi ovat kirjautuneena sisään Xbox One -konsoliin.
Xbox Onen kuva on sumea
Ota selvää, miten voit saada parhaan mahdollisen kuvanlaadun Xbox One -konsolista.
Kaikki sovellustukiohjeet
Lue lisää ohjeita Xbox One -sovellusten määrittämiseen, käyttämiseen ja vianmääritykseen.
Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi
Lue tietoja pelien ja sovellusten poistamisesta ja lisätilan vapauttamisesta Xbox One -konsolissa.

Manuaalinen

Kaikki tässä osassa olevat tiedot on toimittanut Eurosport-sovellus Xbox Onea varten. Saat nämä tiedot myös konsolista sanomalla sovelluksessa ”Xbox, ohje”.
This app manual is currently unavailable. (Tämä sovelluksen opas ei ole juuri nyt saatavilla.) Saat apua sanomalla sovelluksessa ”Xbox, ohje” tai painamalla langattoman Xbox One -ohjaimen valikkopainiketta ja valitsemalla Ohje. Voit myös siirtyä sovelluksen sivustoon.