Musiikin suoratoisto Xbox Onessa Groove Musiikki -sovelluksella

Kuuntele musiikkia suoratoistamalla sisältöä Groove Musiikki -kaupasta Xbox One -konsoliisi. Hankkimalla Groove Music Pass -tilauksen saat käyttöösi tuhansittain kappaleita suoraan konsolissasi. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään konsolissa Xbox Live -pelaajatunnuksellasi.
  2. Siirry kohtaan Musiikki ja valitse Groove Musiikki -sovellus.
  3. Selaa tai hae musiikkia. Valitse suoratoistettava kappale tai soittolista.

Huomautuksia

• Jos et ole vielä käyttänyt Groove Musiikki -sovellusta, lataa se valitsemalla aloitusnäytöstä Musiikki-ruutu.
  • Xbox One -konsolissa Groove Music Pass -tilauksella voi ainoastaan suoratoistaa musiikkia. Käytettävissä oleva sisältö voi vaihdella maittain ja eri aikoina. Lisätietoja on Groove Musiikki -palvelussa.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko käyttää OneDrivea musiikin tallennukseen ja sen toistamiseen Windows 10- tai Windows 8.1 -tietokoneella, Xbox Onella tai Xbox 360:llä?

Kyllä. Lisätietoja on ohjeaiheessa OneDrive Musicin usein kysytyt kysymykset ja vianmääritystiedot.

Mitä tarvitsen musiikin toistamiseen Xbox One -konsolilla?

Musiikin toistaminen konsolilla edellyttää Groove Music Pass -tilausta. Vaikka sinulla ei ole Groove Music Pass -tilausta, voit silti tutustua Groove Musiikki -kauppaan.

Voinko käyttää Groove Music Passia useissa tileissä?

Et. Groove Music Pass -tilaus voidaan liittää vain yhteen Xbox Live -tiliin tai pelaajatunnukseen.

Kuinka peruutan Music Pass -tilauksen?

Voit peruuttaa Groove Music Pass -tilauksen milloin tahansa. Ohjeet tähän ovat ohjeaiheessa Groove Music Pass -tilauksen peruuttaminen.

Miten voin hallinnoida Groove Musiikki -tiliäni?

Voit hallinnoida Groove Musiikki -tiliäsi valitsemalla Xbox One -konsolin Asetukset-sovelluksesta Tilaukset. Voit hallinnoita tiliä myös Windows 10:n tai Windows 8.1:n Groove Musiikki -sovelluksessa tai Xbox.com-sivuston Oma tili -osiossa.

Xbox Live -palvelu ei ole käytettävissä

Jos saat sanoman Xbox Live service is not available (Xbox Live -palvelu ei ole käytettävissä), kun yrität käyttää Groove Musiikki -palvelua Xbox One -konsolissasi, kokeile seuraavaa.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila.

Ratkaisu 2: Hyväksy Xbox Liven käyttöehdot:

1. Siirry Xbox Liven käyttöehtoihin.
  2. Hyväksy käyttöehdot, jos niin kehotetaan tekemään.
  3. Käynnistä Groove Musiikki -sovellus Xbox One -konsolissa.