Xbox One -sovelluksen tai -pelin sulkemisohjeet

Jos kohtaat Xbox One -sovelluksen tai -pelin käytön aikana ongelman tai haluat siirtyä käyttämään toista sovellusta tai peliä, voit helposti sulkea juuri käytössä olevan sovelluksen tai pelin. Toimi näin:

1. Paina pelissä tai sovelluksessa ohjaimen Xbox-painiketta . Näin palaat aloitusnäyttöön.
  2. Varmista, että suuri sovellusruutu on korostettu, ja paina ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Lopeta.

Huomautus Jos pelissä tai sovelluksessa oleva ongelma estää konsolia vastaamasta komentoihin, katkaise ja kytke Xbox One -konsolin virta.