Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Skype-videopuheluiden soittaminen Xbox Onella

Xbox One -konsolilla on helppo soittaa Skype-videopuheluita. Voit soittaa Skype-videopuhelun seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Skype-sovellus ja kirjaudu sisään.
  1. Vieritä oikealle Kontaktit-kohtaan ja valitse sitten yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa.
  1. Valitse Näköpuhelu. Skype soittaa nyt valitsemallesi yhteyshenkilölle.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Skype-videopuheluiden soittaminen Xbox Onella" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu