Skype-äänipuheluiden soittaminen Xbox Onella

Xbox One -konsolilla on helppo soittaa Skype-videopuheluita.

Voit soittaa Skype-äänipuhelun seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Valitse Skype-sovellus.
  3. Valitse Kontaktit ja sitten yhteyshenkilö, jolle haluat soittaa.
  1. Valitse Voice call (Äänipuhelu). Skype yrittää yhdistää äänipuhelun.

Huomautus Sinun on mahdollisesti lisättävä Skype-saldoa ennen äänipuhelun soittamista.