My Xbox Live -sovelluksen asentaminen Android-puhelimeen

Voit asentaa My Xbox Live for Android -sovelluksen Android-puhelimiin, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Android 2.2.x, 2.3.x tai 4.0.x
  • Open GL 2.0
  • Näytön tarkkuus vähintään 480 × 800 (WVGA)
  • Xbox Live -jäsenyys (maksuton tai Gold)

Tällä sivulla

My Xbox Live -sovelluksen asentaminen suoraan puhelimeen

1. Siirry Google Play -kauppaan Android-puhelimessasi.
  2. Napauta hakukuvaketta ja hae My Xbox Live.
  3. Lataa ja asenna sovellus Androidiin noudattamalla näkyviin tulevia ohjeita.

My Xbox Liven asentaminen tietokonetta käyttämällä

1. Mene tietokoneesi selaimella Google Play -sivustoon.
  2. Etsi My Xbox Live.
  3. Valitse Asenna, ja lataa sovellus tietokoneeseen ja sitten Android-puhelimeen seuraamalla näytön ohjeita.

Huomautuksia

Varmista puhelimesi yhteensopivuus My Xbox Liven kanssa puhelimen myyjältä.

• My Xbox Live ei ole yhteensopiva Android-taulutietokoneiden kanssa.
  • Jos käytössäsi on Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") tai uudempi, voit vaihtoehtoisesti asentaa SmartGlassin, jossa on kaikki My Xbox Live ominaisuudet sekä uusia ominaisuuksia yhteiskäyttöön Xbox 360 -konsolin kanssa.