Olemassa olevan Skype-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin Xbox Onessa

Jos olet Skypen nykyinen käyttäjä, sinun on ehkä yhdistettävä Skype-tilisi Microsoft-tiliisi, jotta voit käyttää Skype-sovellusta Xbox One -konsolissa.

Huomautus Jos olet liittänyt Microsoft-tiliisi väärän Skype-tilin, perehdy ohjeaiheeseen Kuinka voin poistaa Skype-tilini ja Microsoft- tai Facebook-tilini välisen linkityksen?

Tarvitset Skype-tilin, jotta voit käyttää Skype-sovellusta Xbox One -konsolissa. Voit yhdistää olemassa olevan Skype-tilin Microsoft-tiliisi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Paina aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Skype-sovellus.
  4. Valitse Already using Skype (Käytätkö jo Skypeä?) -kohdasta Sign in (Kirjaudu sisään).
  5. Valitse Use a different account (Käytä toista tiliä).
  6. Anna Skype-nimesi ja salasanasi.
  7. Valitse Sign in (Kirjaudu sisään).
  8. Valitse It's time to link (Nyt on aika linkittää) -näytöstä Link account (Linkitä tili).
  9. Valitse OK.
  10. Lisää Skype-kuvasi. Valitse joko Take a photo (Ota valokuva) tai Use my Xbox gamerpic (Käytä Xbox-pelaajakuvaani).
  11. Jos haluat saada ilmoituksia, valitse Stay connected (Älä katkaise yhteyttä) -kohdasta Allow Skype to send you notifications (Anna Skypen lähettää sinulle ilmoituksia).
  12. Valitse OK.
  13. Valitse Get started (Aloita käyttö).

Skype- ja Microsoft-tilisi on nyt yhdistetty.