Kappaleen lisääminen musiikkikokoelmaan Xbox Onessa

Yleiskuvaus

Xbox Onella on helppo lisätä suosikkikappaleita musiikkikokoelmaan. Groove Musiikki -palvelun kaikista eduista nauttimiseen tarvitset Groove Music Pass -tilauksen.

Huomautus Xbox One -konsolissa Groove Music Pass -tilauksella voi ainoastaan suoratoistaa musiikkia. Käytettävissä oleva sisältö voi vaihdella maittain ja eri aikoina. Lisätietoja on Groove-palvelussa.

Kappaleen lisääminen kokoelmaan

Voit helposti lisätä kokoelmaasi haluamasi kappaleen. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Avaa Groove Musiikki -sovellus.
  3. Valitse lisättävä kappale ja valitse sitten Lisää kappale ohjaimen A-painikkeella .
  4. Napsauta A-painikkeella Kokoelma. Kappaleen pitäisi nyt näkyä musiikkikokoelmassasi.
Groove Musiikki -näytössä näkyy korostettuna vaihtoehto, jolla voi lisätä kappaleen käyttäjän kokoelmaan, kuten myös Uusi soittolista -vaihtoehto.