Xbox One -sovelluksen avaaminen koko näytön tilassa

Kun avaat Xbox One -sovelluksen viimeksi käytettyjen sovellusten luettelosta, sovellukset avautuvat tilassa, jossa viimeksi käytit niitä. Jos sovellus oli esimerkiksi nappaustilassa, kun viimeksi suljit sen, sovellus näytetään nappaustilassa, kun avaat sovelluksen seuraavan kerran.

Huomautus Nappaustilassa suljetut sovellukset osoitetaan aloitusnäytön viimeksi käytettyjen sovellusten luettelossa sovellusruudun oikeassa yläkulmassa olevalla pienellä ”nappauskuvakkeella”.

Voit kuitenkin näyttää sovelluksen helposti koko näytön tilassa. Toimi näin:

Huomautus Sovelluksen on tuettava koko näytön tilan käyttöä.

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Valitse sovellus aloitusnäytön viimeksi käytettyjen sovellusten osasta.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
    Huomautus Valikkopainike on oikealla, Xbox-painikkeen alapuolella.
  4. Valitse Siirry koko näytön tilaan.