Alueiden vastaavuusvirheen aiheuttamat ongelmat musiikin ostamisessa Xbox Onessa

Alueiden vastaavuusvirheen aiheuttamat ongelmat musiikin ostamisessa Xbox Onessa

Musiikin ostamisessa Xbox Onen Kaupasta voi ilmetä ongelmia seuraavista syistä:

• Sovellukset-, Pelit- sekä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisällöissä määritetty kieli ja/tai alue ei vastaa Kaupan Groove Musiikki -sisällön asetuksia.
  • Sovellukset-, Pelit- sekä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisällöille saatavilla olevat maksutavat eivät vastaa Groove Musiikki -sisällön ostamiseen saatavilla olevia maksutapoja. Tähän sisältyvät tilillesi lunastetut rahat ja lahjakortit.
  • Groove Musiikki -sisällön ostamiseen käytettävä valuutta voi olla muu kuin Sovellukset-, Pelit- sekä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisällön ostamiseen käytettävä valuutta.
  • Esimerkiksi valuutta- ja aika-asetusten tapaisten tietojen kieli ja muotoilu eivät ole toivotunlaisia Kaupassa ja verkon kuiteissa tai laskutustiedoissa.

Näin käy, jos Xbox One -konsolisi alue ei vastaa Xbox Live -tilisi aluetta. Konsolin alueasetus määrittää Sovellukset-, Pelit- sekä Elokuvat ja tv-ohjelmat -sisällön alueen. Xbox Live -tilin alueasetus määrittää Groove Musiikki -sisällön alueen, koska musiikkia on mahdollista ostaa vain Xbox Live -tilin alueelta.

Tarkista Xbox Liven ja Xbox Onen alueasetukset

Seuraavalla tavalla voit tarkistaa, vastaavatko Xbox One -konsolin alueasetus ja Xbox Live -tilin alueasetus toisiaan:

1. Xbox One -konsolin alueasetuksen tarkistaminen:
    1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset tai sano ”Xbox, siirry asetuksiin”.
    2. Valitse Järjestelmä.
    3. Alue on kohdassa Kieli ja sijainti.
  2. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Maksaminen ja laskutus -sivulle.

Huomautus Jos et tiedä Microsoft-tilisi sähköpostiosoitetta tai salasanaa, käytä kadonneen tilin ratkaisua tai kadonneen salasanan ratkaisua.

3. Vieritä alas, jolloin näet tilisi Maa/alue-asetuksen.
  4. Tarkista, vastaavatko kaksi aluetta toisiaan.

Alueen muuttaminen

Suosittelemme säilyttämään konsolin ja Xbox Live -tilin alueasetukset sellaisinaan. Jos käytössäsi ei kuitenkaan ole Xbox Live -tilisi alueella kelpaavaa maksutapaa, tilin alueasetusta on muutettava. Se tapahtuu kirjautumalla sisään Xbox Live -tilin siirtämisen sivulle ja seuraamalla sivun ohjeita.

Lisätietoja alueen muuttamisen vaikutuksista käyttämiisi palveluihin, kuten Groove Music Pass -tilaukseen, on ohjeaiheessa Xbox Live -tilin alueen vaihtaminen.