Xbox Onen Skypeen liittyvät usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla

Miten Skype on integroitu Xbox Oneen?

Xbox Onen Skype on suunniteltu erityisesti Xbox Onea varten, ja sen avulla voit pitää yhteyttä ystäviisi ja perheenjäseniisi television kautta. Tuomme myös ryhmävideopuhelut ensimmäisen kerran televisioon, joten voit nauttia Skype-videopuheluista perheesi kanssa omassa olohuoneessasi. Xbox Onen Skypessa käytetään Kinect-kameraa, ja laajakulmaisten videopuheluiden ansiosta voit olla varma, että koko perheesi mahtuu kuvaan ilman ahtautumista näytön ympärille. Kinect-mikrofoni pystyy poimimaan äänesi huoneen muiden äänten joukosta, joten voit pelata peliä ja soittaa Skype-puhelua samaan aikaan. Tämän lisäksi Skype käyttää Xbox Onen ääni- ja liikeohjausta, joten voit aloittaa ja lopettaa Skype-puhelut sormeasi nostamatta.

Voinko soittaa Skype-puheluita perheenjäsenilleni ja ystävilleni Xbox One -konsolissa aivan kuin tietokoneella?

Kyllä. Xbox Onen Skype sisältää Skypen tutut toiminnot, kuten pikaviestit ja Skypen sisäiset video- ja äänipuhelut. Tuomme nyt myös ensimmäisen kerran ryhmävideopuhelut kotisi suurimpaan näyttöön, joten koko perheesi voi tuntea olevansa olohuoneessa yhdessä, vaikka perheenjäsenet olisivatkin eri paikoissa.

Tarvitsenko Xbox Live Gold -tilauksen Xbox Onen Skypen käyttöön?

Et. Skypen käyttöön Xbox Onessa ei enää tarvita Xbox Live Gold -tilausta. Sinun on kuitenkin yhdistettävä Skype-tilisi Microsoft-tiliisi. Xbox Onen Skypella voit käyttää kahdenkeskisiä ja ryhmille tarkoitettuja ääni- ja videopuhelutoimintoja ilman lisämaksua. Olivatpa ystäväsi ja perheenjäsenesi missä tahansa, voit tuoda televisioon enintään neljä ihmistä mukavasti omalta kotisohvaltasi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Olemassa olevan Skype-tilin yhdistäminen Microsoft-tiliin Xbox Onessa.

Onko minun luotava uusi Skype-tili Xbox Onea varten vai voinko käyttää olemassa olevaa Skype-tiliäni?

Ei, et tarvitse uutta Skype-tiliä. Kun olet kirjautunut sisään Xbox Onen Skypeen ensimmäisen kerran, pysyt sisäänkirjautuneena. Xbox One tunnistaa automaattisesti, kun olet huoneessa, joten sinun ei tarvitse antaa salasanaasi uudelleen.

Tarvitseeko minun maksaa lisämaksuja Xbox Onen Skypen käytöstä?

Skypen sisäisten toimintojen, kuten video-, ääni- ja viestintätoimintojen, käytöstä ei peritä lisämaksuja. Jos käytät 100 minuutin puhelut matka- tai lankapuhelimiin loppuun, voit ostaa Skype-saldoa tai hankkia Skype-tilauksen. Lisätietoja Skype-saldosta ja tilauksista saat osoitteesta Skype.com.

Keskeyttääkö Skype pelien tai sovellusten käytön?

Skype toimii Xbox Onessa hiljaisilla asetuksilla, joten voit hallita, milloin ystäväsi ja perheenjäsenesi voivat ottaa sinuun yhteyttä Skypen välityksellä.

Miten voin kirjautua Skypesta ulos?

Versiossa v1.8 esittelimme uloskirjautumistoiminnon. Voit kirjautua ulos valitsemalla avatar-hahmosi Skypen aloitusnäytössä ja valitsemalla sitten Kirjaudu ulos. Kun käynnistät Skypen seuraavan kerran, sinut kirjataan taas automaattisesti sisään.

Kehen voin ottaa yhteyttä Skype-tiliin ja laskutustietoihin liittyvissä kysymyksissä?

Jos sinulla on Skype-tiliin ja laskutukseen liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, ota yhteyttä Skype-tukeen.

Voinko käyttää nappaustoimintoa Skypen kanssa?

Kyllä, ja versiossa v1.8 voit nyt vastata puheluihin ja aloittaa puhelut Skypesta nappauksen aikana. Voit soittaa kahdenkeskisen videopuhelun tai kolmisuuntaisen äänipuhelun, kun Skype on nappaustilassa. Jos osanottajia on enemmän, puhelut on soitettava koko näytön tilassa.

Jos keskustelet Skypella ja haluat kiinnittää näyttöön toisen sovelluksen, toimi seuraavasti:

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Valitse näytön keskeltä Nappaa-vaihtoehto.
  3. Valitse napattava sovellus painamalla A-painiketta .
  4. Paina A-painiketta uudelleen. Skypen pitäisi nyt olla käynnissä näytön vasemmalla puolella ja toisen sovelluksen näytön oikealla puolella.

Voit napata Skypen ohjaimella, äänikomennoilla tai liikkeillä. Lisätietoja on ohjeaiheessa Moniajo Nappaus-ominaisuudella Xbox Onessa.

Voinko katsella kuvia Xbox Onen Skypella?

Versiossa v1.8 esittelemme toiminnon, jolla voit vastaanottaa ja tarkastella Xbox Onen Skype-käyttäjälle mobiililaitteella (Skype for iOS 5.0 tai uudempi tai Skype for Windows Phone 2.21 tai uudempi) lähetettyjä kuvia. Xbox Onen Skype ei tällä hetkellä tue muun tyyppisistä laitteista lähetettyjä kuvia tai tiedostoja.

Miksi en pysty kirjautumaan sisään Skypeen, vaan minua pyydetään toistuvasti kirjautumaan sisään Xbox-profiiliin?

Ratkaise ongelma näiden vaiheiden avulla:

1. Siirry aloitusnäyttöön.
  2. Paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse sitten Asetukset.
  3. Valitse Tietosuoja ja verkkoturva.
  4. Jos huomaat, että tietosuoja-asetukseksi on valittu Mukautettu, voit säätää sitä A-painikkeella .
  5. Varmista, että Käyttää videota- ja Käyttää ääni- ja tekstiviestejä -kohtien asetukseksi ei ole valittu Torju.
  6. Palaa aloitusnäyttöön ja yritä kirjautua sisään Skypeen uudelleen.

Xbox Onen Skypesta puuttuu jokin toiminto. Missä se on?

Xbox Onen Skypessa seuraavat toiminnot ovat tällä hetkellä edelleen kehitteillä:

• Tekstiviesti
  • Vastaaja
  • Näytön jakaminen
  • Pikaviestien muokkaaminen tai poistaminen
  • Videoviestien lähettäminen (voit kuitenkin vastaanottaa videoviestejä)
  • Yhteystietojen lähettäminen
  • Facebook-yhteystietojen integrointi
  • Suuritarkkuuksiset profiilikuvat

En saa Xbox Onessa ilmoituksia Skype-puheluista tai -keskusteluista. Miten voin korjata tämän?

Käynnistä Skype aina, kun kytket konsoliin virran, jotta yksikään Skype-puhelun tai -keskustelun ilmoitus ei jää sinulta huomaamatta. Tämän jälkeen voit käyttää muita Xbox One -sovelluksia, mutta saada silti ilmoituksia.