Skype-ryhmävideopuheluiden soittaminen Xbox Onella

Xbox One -konsolilla on helppo soittaa Skype-ryhmävideopuheluita. Ennen ryhmävideopuhelun soittamista Kinect-sensori on kytkettävä konsoliin. Voit aloittaa ryhmävideopuhelun ystävän kanssa ja sitten lisätä ryhmään enintään neljä ihmistä (itsesi mukaan lukien). Jos toinen Skypen käyttäjä aloittaa kuitenkin puhelun toisesta laitteesta, kuten Windows 10 -tietokoneesta, siinä puhelussa voi olla enintään 25 ihmistä.

Huomautus Joihinkin ryhmäpuheluihin voi olla vaikeaa liittyä. Suosittelemme, että aloitat aina ryhmäpuhelut, kun käytät Xbox Onea. Puhelun mobiiliosanottajien käytettävissä olevat toiminnot voivat olla rajoitettuja.

Ryhmävideopuheluiden soittaminen

Huomautus Videokeskustelujen tapauksessa osanottajien on käytettävä Xbox One -konsolia tai tietokonetta. Jos videopuheluun vastataan puhelimella, puhelu vaihtuu äänipuheluksi.

Voit soittaa Skype-ryhmävideopuhelun ohjaimen avulla.

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Valitse Skype-ruutu.
Kokoelma-näytössä on korostettu Skype-ruutu.
  1. Valitse puhelimen kuvake.
Skype-sovelluksessa on korostettu puhelimen kuvake.
  1. Kirjoita puhelinnumero tai valitse View all contacts (Näytä kaikki yhteyshenkilöt) ja valitse henkilö, jolle haluat soittaa.
Enter a number (Anna numero) -näytössä on korostettu View all contacts (Näytä kaikki yhteyshenkilöt) -painike.
  1. Voit lisätä enintään kaksi muuta osanottajaa Add participants (Lisää osanottajia) -painikkeella.
Add participants (Lisää osanottajia) -näytössä on valittu f-kirjain, ja näytössä on yhteyshenkilö.
  1. Valitse videopuhelu.
Valitun yhteyshenkilön tiedot näkyvät näytössä, jossa voit soittaa video- tai äänipuhelun ja lisätä osanottajia.
  1. Skype yrittää soittaa valitsemillesi yhteyshenkilöille.
Puhelunäyttö avautuu.