Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.
Jaa tämä sivu

Yhteyshenkilöiden lisääminen Skypeen Xbox Onessa

Yhteyshenkilöiden lisääminen Skypeen Xbox Onessa

Voit lisätä yhteyshenkilöitä Skypeen Xbox One -konsolissa toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Käynnistä Skype-sovellus.
  1. Paina ohjaimen valikkopainiketta.
  1. Valitse Add contact (Lisää yhteyshenkilö) ja sitten Skype contact (Skype-yhteyshenkilö).
  1. Anna lisättävän yhteyshenkilön yhteystiedot.
  2. Valitse lisättävä yhteyshenkilö.
  3. Valitse add contact (Lisää yhteyshenkilö).
  1. Lähetä lisättävälle yhteyshenkilölle pyyntö.

Kun uusi yhteyshenkilö hyväksyy pyynnön, hänet lisätään Skypen yhteyshenkilöihin.

Oliko tästä artikkelista hyötyä?

Kyllä
Ei

Kiitos palautteesta

Kiitos palautteesta!

Ikävää, ettei tästä artikkelista ollut apua ongelmaan. Emme kuitenkaan luovuta, äläkä sinäkään. Kokeile alla olevaa yhteisövaihtoehtoa.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Anna palautetta tästä aiheesta

255 merkkiä jäljellä.
Yksityisyytesi suojaamiseksi älä kirjoita yhteystietojasi palautteeseen.
Pyydä apua yhteisöltä
Ambassador chat image
Keskustelu yhteyshenkilön kanssa
Keskustele toisen Xbox-käyttäjän kanssa, joka haluaa auttaa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Yhteyshenkilöiden lisääminen Skypeen Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?

Jaa tämä sivu