Skype-tilin rekisteröinti Xbox Onessa

Jos haluat soittaa ja vastaanottaa Skype-puheluita Xbox One -konsolin kautta, sinun on ensin rekisteröitävä Skype-tili. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Xbox One -konsoliin Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla.
  2. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja valitse sitten Skype-sovellus.
  1. Valitse Liity.
  1. Hyväksy käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö ja valitse sitten Luo tili.
  1. Kun uusi tilisi on luotu, valitse Ok.
  1. Voit ottaa ilmoitukset käyttöön valitsemalla Allow Skype to send you notifications (Anna Skypen lähettää sinulle ilmoituksia).
  1. Voit nyt soittaa ja vastaanottaa ääni- ja videopuheluita Skypen avulla. Aloita uuden Skype-tilisi käyttö valitsemalla Get Started (Aloita käyttö).

Huomautus Jos sinulla on ongelmia luoda tiliä Xboxin Skype-sovelluksella, yritä luoda tili osoitteessa Skype.com Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla ja sitten käynnistää sovellus uudelleen.